Majoritatea șoferilor, când au oprit la benzinărie pentru a alimenta, s-a încurcat măcar o dată atunci când era nevoie să deschidă rezervorul. Care este motivul? Unele mașini au pe stânga, altele pe dreapta.

Ei bine, există un semn în interiorul autoturismului care îți indică exact pe ce parte se află rezervorului mașinii tale. Bineînțeles, fără să a trebui  să cobori.

Privește imaginile si vei constata la care se încadrează mașina ta. Știi cu siguranță câtă benzină sau motorină ai. Dar știi că indicatorul – săgeată de acolo arată, de fapt, partea pe care se află rezervorul tău.

Indicator pe stangaSursa: a1.ro

DISTRIBUIȚI

Cititorii au mai apreciat și următoarele articole

loading...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here