Un nou aparat de făcut cafea îi obligă pe cumpărători să facă un pic de mișcare prin intermediul unor jocuri interactive pe care, dacă nu le execuți, nu primești mult dorită ceașca cu cafea.

Sari ca mingea, miști soldurile, dai din mâine – numai așa iți vei primi cafeauau. Aparatul care te pune la mișcare se numește BeMoved și a fost inventat de compania olandeză Douwe Egberts, care pretinde că acesta este primul aparat de făcut cafea din lume care este operat exclusiv prin mișcare.

După o serie de exerciții fizice, utilizatorii vor avea opțiunea de a-și prepara singuri cafeaua, prin tehnologie gestuală (fără atingerea display-ului), punând într-un ibric virtual ingredientele pe care și le doresc. De asemenea, BeMoved – destinat locurilor publice și companiilor – este incorporat cu tehnologie de recunoaștere facială, astfel că ține minte preferințele și rețetele de cafea ale utilizatorilor; a doua oară când îl folosești, aparatul deja te întreabă dacă vrei să bei cafeaua preferată sau dacă iți faci una nouă.
Ideea poate părea bizară pentru cei mai în vârstă, însă tinerii și generația Wii cu siguranță se va bucura de o astfel de invenție. BeMoved se află deocamdată la stadiul de prototip, însă olandezii au planuri să-l lanseze pe piață în cursul anului următor. Invenția se bazează pe ideea că indivizii moderni doresc să aibă posibilitatea de a interacționa la un nivel mult mai personal cu device-urilor lor.

Sursa: descopera.ro

 

Panică în ITALIA. In capitala țării, la ROMA au avut loc evacuări masive

   Acum se mai citește și :   

loading...

   Recomandările noastre:   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here