Într-un film de aproape zece minute postat pe Youtube, un cuplu de turişti americani îşi exprimă nemulţumirea faţă de ceea ce au găsit în România. Într-o notă ironică, cei doi vorbesc despre condiţiile proaste de transport pe calea ferată, de oameni care miros urât, de mizeria din spaţiile de cazare.

Clipul începe cu o filmare în trenul care duce cuplul de turişti americani către Cluj Napoca. Nota ironică a filmuleţului reiese încă din primele secvenţe, când cei doi surprind un ceas „îngheţat în timp“.

Opt ore durează călătoria, spun personajele clipului, timp în care au avut de suportat căldura sufocantă şi mirosurile emanate de oameni.

Nici cazarea nu îi mulţumeşte pe americani, care descoperă în apartamentul închiriat mizerie, lenjerie neschimbată şi perne cu miros. „Nu suntem mulţumiţi deloc de ce am găsit. De ce? Pentru că totul este murdar”, spun americanii.

Turiştii sosiţi de peste ocean realizează un videojurnal de călătorie prin toată Europa şi până acum au mai filmat episoade în România, nu la fel de critice. Vizita acestora la Cluj vine după un popas în Croaţia, despre care spun că este raiul pe pământ, în comparaţie cu ceea ce au găsit în ţara noastră. Citeşte mai mult pe adevarul.ro.

DISTRIBUIȚI

Cititorii au mai apreciat și următoarele articole

loading...

Vă mai recomandăm și ...


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here