Caz șocant petrecut pe ruta feroviară București-Nord – Timisoara. O femeie însărcinată a născut în vagon în cea mai lungă călătorie în apropiere de halta din Videle, la doar câteva luni după ce trenul plecase din Gara de Nord.

Aceasta susține că până a ajuns la destinație, în Timișoara, Bogdănel al ei, se apropia deja de vârsta de 15 ani.

-Numai eu știu cat m-am pătimit cu el. Noroc cu oamenii care mai urcau și mai coborau pe traseu, mai îmi dădeau o pâine, un măr, un lapte praf și uite așa l-am făcut mare.

L-am învățat să scrie si să citească din Gazeta de Sud, cumpărată de la vânzători ambulanți,  ca până am ajuns la Craiova, numai bine, făcuse Bogdanel 7 ani și ar fi putut merge în clasa întâi.

Istorie a învățat de la un domn, fost colonel, care a mers cu noi vreo 2 ani, de la Orsova la Caransebes iar geografie, științe ale naturii și școala vieții, le-a învățat micuțul privind pe geam sau intrând în vorbă cu diverși alți pasageri care s-au tot perindat prin trenul nostru.

Kitsault: Orașul fantomă unde luminile sunt aprinse, însă nimeni nu locuiește acolo

Durerea mea cea mare e că nu a apucat și el mititelu să vadă marea, acum cat e tânăr. Poate la anu` ne suim într-unul din trenurile verii și astfel, pe la 40 și ceva de ani, va coborî și el în Constanta, că eu nu cred să mai apuc….

A declarat biata femeia cu ochii în lacrimi.

Sursa: ponturifierbinti.com

   Acum se mai citește și :   

loading...

   Recomandările noastre:   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here