Un caz șocant a fost descoperit despre o femeie care a fost închisă timp de șapte ani într-un coșciug, și era scoasă doar când răpitorul o viola.

Femeia a trecut prin clipe de groază timp de șapte ani, aceasta este din Statele Unite, și acuma cu acest caz al ei a devenit un film horror pentru toată lumea, povestea lui Collen Stan a atras atenția întregi lumii.

Colleen a fost răpită și ținută prizonieră între 1977 și 1984, perioadă în care a stat închisă într-un cosciug, iar singurele momente când era eliberată de acolo erau acelea în care răpitorul ei o viola.

Ea avea numai 20 de ani când a fost luată pe sus, i s-a pus calusul în gură, a fost dusă într-o pădure, apoi băgată într-o cutie ce i-a fost casă timp de 7 ani.

„Credeam că o să mor. În mintea mea am învățat că pot evada oriunde. Mă eliberam măcar în capul meu”, a declarat ea celor de la The Mirror imediat după ce a fost eliberată.

DODON, președintele MOLDOVEI șochează întreaga ROMÂNIE! "O parte din România „e Ungaria”, alta „e Moldova...”

Ea a evadat în 1984 cu ajutorul soției răpitorului.

Femeia a și depus mărturie la tribunal împotriva soțului ei, iar barbatul a fost condamnat la 104 ani de închisoare.

Chiar dacă și ea era complice, soția a scapăt fără pedeapsă pentru că a colaborat cu autoritățile.

După 32 de ani de la eliberare, povestea fetei a devenit subiectul filmului „Girl în The Box”, film ce va debuta pe marile ecrane din SUA în acest weekend.

Sursa: exclusiv24.net

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here