Imagini apocaliptice au fost surprinse de diverși oameni, printre care și jurnaliști, și publicate pe rețele de socializare din întreaga lume.

„Râuri de sânge” au început să curgă prin capitala Bangladeshului după ce ploile și sistemul prost de canalizare au făcut ca orașul Dhaka să se inunde.Apa a început să aibă culoare roșie pentru că aici s-au ucis mii de capre, vaci și oi cu ocazia festivalului islamic Eid al-Adha și acest lucru a dus la crearea acestui peisaj desprins din filme horror.

Autoritățile au spus că au organizat locuri speciale unde să fie sacrificate animalele, asta pentru a se putea curăța mai ușor sângele, dar oamenii au preferat în continuare să facă acest lucru în casele lor.

„Am simțit că merg printr-un cartier post apocaliptic. Sincer vorbind, mi-a fost frică. Era imaginea unei violențe în masă care nu ar trebui să fie experimentată„, a povestit o artistă din Dhaka.

Sursa: stirilekanald.ro

Medicii au rămas șocati. Direct de pe băncile școlii, 97 de eleve din Botoșani au rămas însărcinate. Cea mai tânară avea 13 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here