Folia de aluminiu se dovedește a fi de folos celor cu afecțiuni reumatice. Chinezii o folosesc de sute de ani. Această metodă una eficientă.

Dacă ai spatele inflamat, tot ce trebuie să faci este să înveleşti zona respectivă în folie de aluminiu şi să o laşi aşa timp de 12 ore. În scurt timp, vei constata că durerea va dispărea.

Ca să fii sigur că folia nu se va desprinde de corp peste noapte, leag-o cu un pansament sau lipește-o cu câțiva plasturi.

Folia se mai poate folosi pentru tratarea inflamațiilor membrelor superioare sau inferioare.

De asemenea, poate fi utilizată și în tratamentul gutei și în cazul cicatricilor postchirurgicale. Pur şi simplu ia o bucată de folie de aluminiu și aplic-o pe cicatrice sau, în cazul gutei, trebuie să îți învelești degetul mare cu folie și să o fixezi cu un bandaj.

Sursa: tvhappy.ro

DISTRIBUIȚI

Cititorii au mai apreciat și următoarele articole

loading...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here