Fostul ministru al Tineretului și Sportului Gabriela Szabo a atacat-o dur, vineri după-amiază, pe fosta atletă Monica Iagăr, care tocmai a fost numită în funcția de președinte al Clubului Sportiv Dinamo.

Potrivit fostei campioane olimpice, Monica Iagăr este „rușinea sportului românesc”, amintind de suspendarea de șase luni a acesteia, din urmă cu 20 de ani, pentru dopaj.

„Rușinea Sportului Românesc! Fostă sportivă cu probleme de dopaj și comportament numită de Ministerul de Interne, să conducă clubul Dinamo!

Doamne ce am fost o dată în sport și ce am ajuns! Sistemul nostru este bolnav! Nu cred că se va vindeca”, a scris pe Facebook Gabriela Szabo.

Aceasta a pierdut surprinzător alegerile pentru șefia COSR, săptămâna trecută, în favoarea lui Mihai Covaliu, președintele Federației Române de Scrima.

Deputat PSD, mesaj HALUCINANT adresat unui tânăr pe Facebook: "Suge-o! Ți-au dat românii M...IE!"

Monica Iagăr, în vârstă de 43 de ani, este fostă săritoare în înălțime, câștigând două medalii de aur la Europene, în 1998, iar vineri a fost numită de ministrul de Interne, Dragoș Tudorache, în funcția de președinte al CS Dinamo. Fosta sportivă l-a înlocuit astfel pe fostul tenismen George Cosac.

Monica Iagăr este comisar-șef de poliție și va asigura șefia CS Dinamo pentru 6 luni.

Sursa: Ziare.com

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here