Cântărețul Grasu XXL a lovit un băiat aflat în public la un concert susținut în cadrul unui bal al bobocilor din București.

Dragoș Nichifor, cunoscut ca Grasu XXL, a fost invitat de către studenții Facultății de Chimie să cânte la balul bobocilor, iar în timp ce se afla pe scenă artistul s-a simțit jignit de gesturile și declarațiile unui tânăr din public, și-a pierdut cumpătul, a coborât de pe scenă și i-a dat un pumn băiatului în zona capului, scrie Adevărul.ro. Întregul moment a fost filmat de un alt spectator.

Dacă inițial a afirmat că „o palmă după ceafă nu e bătaie”, Grasu XXL a revenit apoi asupra declarațiilor, recunoscând că a greșit.

„O palmă după ceafă nu e bătaie, nebunilor care sunteți voi. Ar fi trebuit la cum s-a comportat copilul respectiv. Chiar și așa, eu am greșit, palmă trebuia să i-o administreze cineva acasă”, a scris cântărețul vineri seară pe Facebook.

„După cum am spus și aseară, eu am greșit, gestul meu nu are nicio scuză!”, a continuat cântărețul sâmbătă dimineață.

Medicii au rămas șocati. Direct de pe băncile școlii, 97 de eleve din Botoșani au rămas însărcinate. Cea mai tânară avea 13 ani

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here