Chisturile reprezintă proeminențe ganglionare cauzate de blocajele glandelor. Iată un preparat natural care te ajută la vindecare.

Ingrediente:

50 ml tequila

50 ml zeamă de lămâie

50 g de Aloe vera

100 g miere

3-4 căței de usturoi

Mod de preparare:

Pulpa de Aloe se amestecă, mai întâi cu usturoiul pisat și zdrobit și apoi cu celelalte ingrediente. Odată omogenizată, compoziția se pune la frigider.

Publicația citată recomandă consumul unei linguri de preparat, înainte de masa de seară, timp de o lună pentru ambele tipuri de chisturi (mamare și ovariene).

Sursa: http://planetapamant.com/2016/06/01/chisturile-ovariene-si-mamare-dispar-ca-prin-minune-cu-un-singur-remediu-natural-functioneaza-cu-adevarat/

DISTRIBUIȚI

Cititorii au mai apreciat și următoarele articole

loading...

ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here