Florida este cunoscută ca locul din care se află o bază de lansare a navelor spațiale sau ca statul pensionarilor (din SUA),, dar este și un loc deosebit pentru iubitorii de fotografii.

Andrew Thomas Mark este un fotograf al faunei sălbatice din Florida, care a crescut în apropierea de Everglades, un loc tropical sălbatic, având ecosisteme variate, alimentate de un „râu de iarbă”, cu mișcare lentă.

Ultimul său proiect fotografic este un șir de imagini de o claritate de cristal. Everglades National Park (Parcul Național Everglades) este cunoscut ca un loc deosebit pentru a privi spectacolul bolții cerești și un loc minunat pentru a te deconecta.

 „Este locul în care mă simt în centru, locul în care mă retrag atunci când problemele stresante ale vieții mă copleșesc”.

Thomas a scris într-o descriere a fotografiilor sale. „Mă duc să gândesc și să mă deconectez.”

Sursa: huffingtonpost.com

DISTRIBUIȚI

Cititorii au mai apreciat și următoarele articole

loading...

Vă mai recomandăm și ...


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here