Miracolele EXISTĂ! Toţi cei care credem în Divinitate, avem parte de miracole pe care le percepem sau nu.

Aşa s-a întâmplat cu o fetiţă, şi-a revenit la viaţă după ce o lumină albă şi-a făcut apariţia. Este vorba despre Chelsea Banton, care s-a născut prematur şi cu probleme de dezvoltare. Toată viaţa ei s-a luptat cu probleme grave de sănătate.

Când era foarte mică a fost internată în spital cu pneumonie, hidrocefalie şi infecţii virale ce-i puneau viaţa în pericol, dar avea şi retenţie de fluide.

Pe când avea vârsta de doar 14 ani, a făcut din nou pneumonie, infecţia fiind atât de grava încât aproape a ucis-o. A fost internată de urgenţă în spital, supravieţuind conectată la aparate timp de 7 săptămâni, medicii fiind convinşi 100% că nu va supravieţui. Colleen, mama lui Chelsea, a luat într-un final decizia de a opri aparatele şi de a lăsa natura să-şi urmeze cursul.

„Ne-am rugat în fiecare zi, fiica mea mai mare, eu şi Chelsea”, spune Colleen. „Ne-am rugat pentru un miracol. Am vrut sa fac voia Domnului. Şi am simţit că a fost a mea timp de 14 ani, dar a venit timpul să meargă în Rai şi va fi vindecată.”

După decizia mamei, medicii medicii au deconectat-o pe Chelsea de la aparatele care o ţineau în viaţă, numai că cineva din personalul spitalului a văzut ceva ciudat pe o camera de securitate: o lumină intensă, alba, ce a apărut lângă uşa adolescentei muribunde.

După numai o oră, Chelsea a început să-şi revină într-un mod miraculos şi inexplicabil. Colleen a văzut înregistrarea şi în inima ei a ştiut că a fost un înger păzitor care a mai dorit-o pe fiica ei aici pe pământ. Miracolul se întâmplase, fiica ei fusese salvata de intervenţia divinităţii.

Sursa: stirideactualitate.ro

DISTRIBUIȚI

Cititorii au mai apreciat și următoarele articole

loading...

Vă mai recomandăm și ...


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here