Românii  se pricep la fotbal, politică, sunt poeți, dar anatomia nu e punctul lor forte. Cel puțin asta demonstrează întrebarea unei românce adresate într-un grup al conaționalilor săi din străinătate.

„Am bănuieli că soțul meu m-a înșelat și am născut și am crescut copilul altei femei!”, este doar o parte a comentariului postat de româncă. Restul continuă în aceeași notă de naivitate. Deși nu este exclus, internauții cred că nu este vorba de nicio farsă, ci de neștiință.

De altfel, nu e nevoie să vă reamintim că în țara noastră peste 40.000 de elevi din clasele 1-8 au renunţat, în 2015, la frecventarea orelor. Rata analfabetismului în România ajunge la 6%, fiind cea mai ridicată din Europa de Est, iar cărţile sunt obiecte rare, 41% din elevi având în casă mai putin de 10 cărţi.

În acest context, nu este exclus ca femeia în cauză să nu știe că… situația descrisă de ea e imposibilă. „Doamne, așa ceva e incredibil!”, „Dă-mi adresa, să îți trimit o carte de anatomie!”, „Cum de nu te doare prostia ta?”, au fost numai câteva dintre răspunsurile pe care românca le-a primit.

Sursa: a1.ro

Tarifele noi ale rovinietei intră în vigoare de vineri. Care conducători auto vor fi avantajați?

   Acum se mai citește și :   

loading...

   Recomandările noastre:   

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here