Actriţa Angelina Jolie a acceptat – la cererea lui Brad Pitt – ca documentele lor de divorţ şi cele legate de custodia celor şase copii pe care îi au să rămână sigilate, informează contactmusic.com.

Reacția Angelinei a venit după ce Brad Pitt a declarat că ea a făcut publice informații care ar putea dăuna copiilor minori ai cuplului.

Angelina Jolie şi Brad Pitt s-au despărţit în luna septembrie şi au ajuns la un acord în privinţa custodiei copiilor. Detalii despre acea înţelegere au apărut la scurt timp după aceea în presă şi au dezvăluit că Angelina Jolie a primit custodie unică, în timp ce Brad Pitt va beneficia de drept de vizită sub supravegherea unui psiholog, relatează News.ro.

Mai nou, Brad Pitt a introdus o moţiune la finalul lunii decembrie şi presa americană afirmă că Angelina Jolie a fost de acord cu sigilarea documentelor şi a tuturor informaţiilor aferente cazului.

Cei doi actori luptă în instanţă pentru custodia celor şase copii ai lor – Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, Knox şi Vivienne – încă din luna septembrie, când s-a produs despărţirea cuplului.

Ultima oră! Românca și copiii ei aflați sub dărâmăturile hotelului prăbușit în Italia trăiesc. Imagini video cu operațiunea de salvare

De atunci, Brad Pitt a fost exonerat de acuzaţia de abuzuri comise asupra minorilor, după anchete desfăşurate timp de câteva săptămâni de poliţie şi FBI.

Neoficial se vorbește despre o dispută violentă între Brad Pitt şi fiul cel mare, Maddox, la bordul unui avion privat.

Actriţa Angelina Jolie a cerut custodia deplină a copiilor – Maddox, în vârstă de 15 ani, Pax, 12 ani, Zahara, 11 ani, Shiloh, 10 ani, şi gemenii în vârstă de 8 ani Knox şi Vivienne – şi s-a declarat de acord ca Brad Pitt să beneficieze de drept de vizitare. În schimb, Brad Pitt dorea să obţină custodie comună.

Acesta va fi cel de-al treilea divorţ pentru actriţa Angelina Jolie şi al doilea pentru Brad Pitt.

Sursa: digi24.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here