Radu Moraru, proprietarul Nașul TV, cere internauților să doneze pentru „televiziunea liberă”, într-un text publicat pe site-ul Nașul TV, cu un titlul… mai puțin obișnuit: „10 lei/an pentru Nașul TV sau cât să faci un pipi decent în Europa”.

„Toate televiziunile din Romania, care conteaza in spatiul public, incaseaza bani de la popor, sub o forma sau alta, in afara banilor din publicitate”, își începe argumentația Radu Moraru.

El vine și cu o comparație…plastică între donația de 10 lei pentru Nașul TV și „donația” sa de 1-2 euro de fiecare dată când s-a oprit la toaletele publice pe diverse autostrăzi din Europa. „Acel euro sau cei doi euro mi-au dat confortul ca sa stiu ca, si pe viitor, voi gasi aceleasi conditii decente pentru un pipi european!”, argumentează Radu Moraru.

„E chiar atit de mult?! Va e chiar atit de greu sa „aruncati” 10 lei/an ca sa va satisfaceti nevoile de presa libera?!”, scrie Moraru, care face o comparație cu călătoriile sale prin Europa și alegerea sa de a „dona” 1 sau 2 euro de fiecare dată când s-a oprit la o toaletă publică.

„Va e bine dupa ce urmariti emisiunile noastre? Va e bine dupa ce cititi un articol sau o ancheta originala?! Atunci usurati-va de 10 lei/an”, le transmite el cititorilor.

Farmacia inimii, CATENA, umblă cu cioara vopsită

Sursa Pagina de Media

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here