Acas─â Curiozit─â╚Ťi ­ččŽ CE S-AR ├ÄNT├éMPLA DAC─é CREIERUL OMULUI AR FUNC╚ÜIONA 100% ?

­ččŽ CE S-AR ├ÄNT├éMPLA DAC─é CREIERUL OMULUI AR FUNC╚ÜIONA 100% ?

0

Desigur, aceasta este o întrebare oarecum dificil de răspuns, totuși, cercetările au oferit detalii în acest sens.

Ce s-ar ├«nt├ómpla dac─â creierul ar func╚Ťiona la 100% ? Ce este creierul uman ? O anten─â pentru percep╚Ťia acestei lumi ? Un mecanism biochimic complex care acumuleaz─â o energie enorm─â pentru a crea informa╚Ťii ? Un agregator care permite sufletului s─â interac╚Ťioneze cu lumea fizic─â ?

Exist─â multe versiuni ╚Öi ipoteze. ╚śtiin╚Ťa modern─â ne permite s─â ├«n╚Ťelegem doar par╚Ťial capacit─â╚Ťile creierului nostru ╚Öi s─â stabilim limitele func╚Ťiilor sale.
De fapt, cele mai interesante evolu╚Ťii ├«n aceast─â direc╚Ťie sunt clasificate. Faptul este c─â este extrem de dificil s─â studiezi creierul ├«n timpul vie╚Ťii unei persoane.

Pu╚Ťini oameni vor fi de acord s─â-l influen╚Ťeze cu diverse droguri ╚Öi cumva nu este om. Av├ónd ├«n vedere c─â rezultatul pentru subiec╚Ťi poate fi foarte diferit, aceste studii sunt adesea strict clasificate. Au fost eliberate puteri extraordinare ?

├Än anii 1930, cele mai ├«ndr─âzne╚Ťe experimente pe oameni vii au fost efectuate ├«n laboratoare din Germania ╚Öi Japonia. Datorit─â acestei abord─âri monstruoase, s-au f─âcut descoperiri importante.

De exemplu, din documentele neurochirurgilor germani rezult─â c─â creierul uman con╚Ťine zone care nu sunt folosite ├«n timpul vie╚Ťii.
Ei admit posibilitatea ca atunci c├ónd aceste zone sunt ÔÇ×porniteÔÇŁ, superputeri precum levita╚Ťia , teleportarea, regenerarea instantanee, interac╚Ťiunea cu materia fizic─â ╚Öi astral─â, conexiunea cu noosfera, citirea min╚Ťii de la distan╚Ť─â, controlul obiectelor, absorb╚Ťia unor cantit─â╚Ťi uria╚Öe de cuno╚Ötin╚Ťele ╚Öi multe alte propriet─â╚Ťi de neconceput pot fi dezv─âluite.
S-a demonstrat acum c─â creierul uman func╚Ťioneaz─â la 20-25% din maximul s─âu. Anterior se credea c─â este de 10%, dar ├«n 2019, neurofiziologii ╚Öi psihologii americani, japonezi ╚Öi australieni au ajuns la concluzia c─â nu este cazul p├ón─â la urm─â.

S─â presupunem c─â studiile sunt corecte ╚Öi creierul uman chiar func╚Ťioneaz─â la 25%, dar care este restul de 75%? ╚śtiin╚Ťa oficial─â ├«nc─â nu are r─âspuns la aceast─â ├«ntrebare. Creierul la moarte Cu toate acestea, ├«n China, ├«n 2017, creierul a fost studiat ├«n momentul mor╚Ťii unui psihic bolnav ├«n stadiu terminal.

S-a dovedit c─â imediat ├«nainte de moartea fizic─â a corpului, creierul s─âu a ├«nceput s─â produc─â de 5.000 de ori mai mult─â energie dec├ót ├«n ÔÇőÔÇőtimpul vie╚Ťii. Acest salt este greu de explicat, dar ├«n acele secunde trupul muribundului a lucrat cu o vitez─â extrem─â a vie╚Ťii. Oamenii de ╚Ötiin╚Ť─â chinezi au calculat c─â la acel moment, energia eliberat─â de creierul unei persoane ar fi suficient─â pentru a alimenta cele mai mari patru cartiere din Shanghai.

├Än acela╚Öi timp, func╚Ťiile creierului se ├«nchid una c├óte una. Centrii vizual ╚Öi auditiv au fost primii care au e╚Öuat, urma╚Ťi de centrii motor ╚Öi de vorbire, iar apoi aprovizionarea organelor interne s-a stins.

Oamenii de ╚Ötiin╚Ť─â cred c─â la acel moment componenta energie-informa╚Ťii a corpului (unii o numesc suflet ) a mers ├«n noosfer─â. Ipotetic, o astfel de explica╚Ťie poate explica activarea unor p─âr╚Ťi ale creierului care nu au fost folosite ├«n timpul vie╚Ťii ╚Öi cre╚Öterea productivit─â╚Ťii organului.

Dar există o noosferă teoretică ? Nici un singur ezoteric sau psihic nu este cunoscut să folosească noosfera. De regulă, ei vorbesc serios, dar când vine timpul să verificăm cumva, toate super-puteriile se evaporă undeva.
Cu toate acestea, acest lucru nu schimb─â faptul c─â creierul uman func╚Ťioneaz─â doar pe un sfert. ╚śi ce s-ar ├«nt├ómpla dac─â un copil incredibil de dotat ar lucra la 50% sau 100%?

O ├«ntrebare interesant─â, r─âspunsul c─âruia unii oameni de ╚Ötiin╚Ť─â au ├«ncercat s─â-l dea. ÔÇ×Cu 40% din capacitatea de lucru a creierului, o persoan─â ar putea regenera rapid deteriorarea oric─ârui ╚Ťesut din organism. La 50%, abilit─â╚Ťile psihice ar ├«ncepe s─â apar─â. Telekinez─â, telepatie, vise de viitor, levita╚Ťie. Nu puteau fi folosite, dar din c├ónd ├«n c├ónd s-au pornit neinten╚Ťionat. La 60%, memoria unei persoane ar putea func╚Ťiona la un nivel extrem. Ar fi suficient s─â conecta╚Ťi creierul Internetului cu ajutorul unor senzori speciali ╚Öi, de fapt, ar ├«ncepe desc─ârcarea informa╚Ťiilor ╚Öi memorarea acesteia. ├Än viitorul ├«ndep─ârtat, oamenii vor dormi cu un astfel de dispozitiv, iar creierul ├«╚Öi va aminti informa╚Ťiile de care are nevoie ├«nainte de un eveniment important. Dormi ╚Öi creierul ├«╚Öi aminte╚Öte convenabil tot ce ai nevoie. La 70-80%, abilit─â╚Ťile psihice ar atinge un nivel remarcabil. O persoan─â putea controla chestiunile, elementele ╚Öi ceea ce obi╚Önuiam s─â numim magie.

Foarte interesant ╚Öi..  In Cluj se fabric─â s├ónge artificial din viermi marini. Descoperirea de Premiul Nobel poate schimba medicina

Exist─â o ipotez─â c─â ├«n antichitate primii extratere╚Ötri care au venit pe P─âm├ónt de pe o planet─â distrus─â au posedat aceste propriet─â╚Ťi. Dar din cauza altor condi╚Ťii de via╚Ť─â, creierul s-a degradat ╚Öi multe func╚Ťii au disp─ârut. La 90%, o persoan─â ar putea distruge ╚Öi colecta obiecte cu ajutorul unui flux de particule elementare.
Este probabil ca, cu un asemenea nivel de ├«nc─ârcare a creierului, esen╚Ťa energetic─â ╚Öi informa╚Ťional─â a unei persoane, un corp fizic, s─â nu mai fie necesar─â. 100% ÔÇô absolut. O minte pur─â ideal─â care absoarbe cuno╚Ötin╚Ťele acumulate de miliarde de civiliza╚Ťii din aceasta ╚Öi din alte lumi.

Cucerirea complet─â a tuturor treburilor. Absen╚Ťa total─â a nevoilor. Independen╚Ťa spa╚Ťiului ╚Öi timpului. O persoan─â poate deveni simultan o particul─â elementar─â, o ├«ntreag─â galaxie sau un grup de galaxii. Acesta este ceea ce Stanley Kubrick a vrut s─â exprime simbolic ├«n scena final─â a filmului s─âu din 2000 O odiseea spa╚Ťiului. Suntem de acord c─â astfel de teorii sunt foarte superficiale ╚Öi nefondate.

Cu toate acestea, aceia╚Öi oameni de ╚Ötiin╚Ť─â nu s-au oprit aici ╚Öi ╚Öi-au continuat cercet─ârile. Ei au ajuns la concluzia c─â creierul uman func╚Ťioneaz─â doar 20-25% din cauza faptului c─â procesele de g├óndire consum─â deja p├ón─â la 40% din energia corpului.

Odat─â cu dezvoltarea creierului ╚Öi o cre╚Ötere a func╚Ťionalit─â╚Ťii acestuia, corpul fizic va fi deja epuizat cu 50% din capacitatea de lucru a organului de la maximum. Deci corpul nostru nu este potrivit pentru dezvoltarea magiei ╚Öi a altor abilit─â╚Ťi extrasenzoriale.

C├óteva zeci de institute ╚Ötiin╚Ťifice sunt angajate ├«n studiul creierului uman ast─âzi ├«n lume. Sunt studiate masa creierului, forma, structura ╚Öi func╚Ťiile multor oameni, at├ót mor╚Ťi, c├ót ╚Öi vii, at├ót oameni obi╚Önui╚Ťi, c├ót ╚Öi genii. Exist─â foarte pu╚Ťine progrese reale ├«n aceste studii ╚Öi ├«n ├«n╚Ťelegerea modului ├«n care func╚Ťioneaz─â creierul. ╚śi acest lucru este de ├«n╚Ťeles.
To╚Ťi oamenii au un canal divin care ne conecteaz─â cu lumea divin─â. Acesta este un canal energetic sub╚Ťire, aproape invizibil, care iese din v├órful capului. Prin acest canal suntem observa╚Ťi ╚Öi ei ├«ncearc─â s─â ne ajute ├«n dezvoltarea evolutiv─â, particip├ónd la dezvoltarea noastr─â spiritual─â ╚Öi creativ─â. Doar cei cu suflete foarte dezvoltate pot face schimb de g├ónduri, se pot conecta la stratul informa╚Ťional al planetei ╚Öi chiar pot realiza fenomene care par imposibile, precum telekineza ╚Öi chiar teleportarea. Din p─âcate, se pare c─â nu vom ├«n╚Ťelege niciodat─â toate aceste fenomene, cel pu╚Ťin nu ├«n aceast─â via╚Ť─â. Sau poate c─â pur ╚Öi simplu nu suntem proiecta╚Ťi s─â sprijinim un creier func╚Ťional 100%, cel pu╚Ťin nu to╚Ťi am putea.

sursa: Romeo Stoica


Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentWC-urile din spatele casei interzise prin lege. Garda de Mediu aplic─â amenzi ustur─âtoare
Articolul urm─âtor╚śtiai?… ├Än aceast─â iarn─â m├ónc─â ceap─â c├ót mai des! Fie crud─â sau chiar coapt─â, consum─â c├ót mai mult─â ceap─â!