miercuri, aprilie 10, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

10 lucruri interzise în Biblie de care sigur nu știai

Trăim într-o lume civilizată în care toţi cei care cred în Dumnezeu încearcă din greu să respecte cele 10 porunci.

 Ceea ce mulţi nu ştiu este că pe lângă păcatele capitale, există şi altele mai mici peste care trec fără măcar să ştie.

Apelarea la clarvăzători

Leviticul 19:31 – „Să nu vă duceţi la cei ce cheamă duhurile morţilor, nici la vrăjitori: să nu-i întrebaţi, ca să nu vă spurcaţi cu ei. Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru”.

Sexul înainte de căsătorie

Deuteronom 22:20-21 – „Dacă o fată nu este fecioară când se mărită, să fie scoasă la uşa casei tatălui ei, să fie ucisă cu pietre de oamenii din cetate, şi să moară, pentru că a săvârşit o mişelie în Israel, curvind în casa tatălui ei. Să curaţi astfel răul din mijlocul tău”.

Carnea

„Orice animal cu copita despicată, care are copita despărţită în două şi îşi rumegă mâncarea, poate fi mâncat” – Leviticul – 11:4

Tatuajele

„Să nu vă faceţi tăieturi în carne pentru un mort şi să nu vă faceţi slove săpate pe voi. Eu sunt Domnul” – Leviticul 19:28.

Fructele de mare

„Tot ce mişcă în mare şi în râuri, dar nu are aripioare, este urâciune vouă. Să nu mâncaţi carnea lor şi să detestaţi organele lor” – Leviticul 11:10-11

Bârfa

Leviticul 19:16 – „Să nu umbli cu bârfe în poporul tău. Să nu te ridici împotriva vieţii aproapelui tău. Eu sunt Domnul”.

Divorţul

„Cine îşi părăseşte soţia lui şi se căsătoreşte cu altă femeie comite un adulter. Femeia care îşi lasă bărbatul ei şi se căsătoreşte cu alt bărbat tot adulter face. Adulterul este un păcat de moarte”. Marcu 10: 11-12.

Foarte interesant și..  E neagră ca noaptea. Imagini spectaculoase cu modelul cu cea mai închisa piele din lume

Fustele Mini

Toma 2:9 „De asemenea, îmi doresc ca femeile să se îmbrace decent”.

Pornografia

Matei: 5:28: „Cel care se uită la o altă femeie decât soţia lui cu interes a comis deja adulter cu inima”.

Femeile să vorbească în biserică

Corintieni 14:34-35 – „Femeile să tacă în adunări, căci lor nu le este îngăduit să ia cuvântul în ele, ci să fie supuse, cum zice şi Legea. Dacă voiesc să capete învăţătura asupra unui lucru, să întrebe pe bărbaţii lor acasă; căci este ruşine pentru o femeie să vorbească în Biserică”.

Sursa: Gorj-domino.ro

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.