luni, aprilie 15, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Boala lui Putin. Președintele rus nu doarme noaptea deloc, iar mâncarea este un specială

In ultima vreme, au apărut tot mai multe speculații cu privire la faptul ca Vladimir Putin ar fi bolnav si suferă de o boala gravă. Un raport al Pentagonului din anul 2008 susține ca liderul de la Kremlin a fost diagnosticat cu sindromul Asperger.

Dupa ce Vladimir Putin a inițiat războiul din Ucraina, s-au auzit tot mai multe voci care spuneau ca acesta ar suferi de o boala gravă.

Potrivit unui studiu realizat de Office of Net Assessment, sindromul Asperger este o afecțiune autistică care, de fapt, i-ar influența toate deciziile, scrie USA Today.

Potrivit sursei citate, preluata de publicația din România, newscaffe.ro, studiul a fost realizat de Office of Net Assessment, iar analizele se bazează, de fapt, pe înregistrări video ale acțiunilor publice ale conducătorului rus, începând cu anii 2000.

„Forma sa primară de compensație a acestei tulburări este un control extrem și acest lucru reflectă în stilul de decizii si de a guverna”,  se arată în raportul care indică o schimbare puțin probabilă a comportamentului lui Vladimir Putin.

Mai mult decât atât, o analiză a mișcărilor arată că „președintele rus ar suferi o anormalitate neurologică”, însă, cu toate acestea, cercetătorii nu pot afirma teoria, asta pentru că nu există posibilitatea de a efectua o scanare a creierului lui Putin, specialiștii bazându-se doar pe analiza tiparului mișcărilor.

Ce mănâncă Vladimir Putin in fiecare zi

Conform presei din Moscova, Vladimir Putin își încheie programul destul de târziu, spre dimineață, motiv pentru care nu se ridică din pat decât în jurul orelor prânzului, atunci când servește şi micul dejun.

Putin este foarte strict atunci când vine vorba de proveniența ingredientelor din care i se prepară mâncarea, micul dejun fiind preparat din ingrediente sigure care provin de la moșia agricolă a lui Kirill, Patriarhul Rusiei. De la prima masă a zilei nu lipsește omleta din ouă de prepeliță, preferata lui, dar şi brânza de vaci care îi asigură liderului aportul de proteine și grăsimi sănătoase. Toate acestea sunt consumate lângă un pahar care conține suc de fructe proaspăt stoarse.

Foarte interesant și..  Studiu îngrijorător. Săptămânal, în corpul unui om ajung 5 grame de plastic, cât un card de credit

Conform Pravda, fostul canal de propagandă al Uniunii Sovietice, liderul are o alimentație foarte sănătoasă, care se bazează în special pe roșii, castraveți și salată verde. Chiar dacă este extrem de atent la regimul alimentar, Vladimir Putin are și un desert preferat: înghețata de fistic.

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.