Acasă Din lume Fenomen straniu pentru care nu s-a găsit nicio explicație. Un lac a...

Fenomen straniu pentru care nu s-a găsit nicio explicație. Un lac a dispărut brusc

În data de 30 mai 2016, în Chile s-a petrecut un fapt care nu poate fi explicat. În Patagonia, lacul Riesco a dispărut într-o noapte. Lacul avea o suprafață de 14 kilometri pătrați și o adâncime de 72 de metri.

0

Autoritățile chiliene nu au găsit un răspuns la această stranie întâmplare. Lacul se află într-o regiune vulcanică, dar nu s-a înregistrat nicio activitate recentă. Nici un locuitor din zonă nu a auzit un zgomot ciudat, în noaptea în care lacul a dispărut.
Nu a fost descoperită nicio crevasă sau gaură care să explice scurgerea apei.

În martie 2015, fluviul Atoyac, Mexic, a dispărut după producerea unui cutremur. În martie 2016, în China, au dispărut 25 de tone de pește dintr-un lac.

S-a emis ipoteza că se produc fenomene necunoscute care au dus la aceste evenimente. Unii cercetători au emis ipoteza că aceste evenimente sunt create de schimbarea polilor magnetici.

În ceea ce privește dispariția fluviului Atoyac, specialiștii care s-au deplasat în Mexic au constatat existența unei fisuri de dimensiuni foarte mari. Localnicii au declarat că în noaptea dispariției fluviului au auzit un zgomot asurzitor conform efemeride.ro.

Fluviul fantomă, așa a fost numit după misterioasa dispariție, a lăsat în urma sa un peisaj dezolant. Aceste dispariții sunt un semnal de alarmă pentru cercetători, semn că ceva neobișnuit se produce în interiorul scoarței terestre.

În ceea ce privește dispariția peștelui din lacul chinezesc, proprietarul a descoperit că în lac s-a format o adevărată prăpastie, în câteva ore.

Un fenomen similar s-a întâmplat anul trecut în Siberia, unde s-au format crevase uriașe. Locuitorii zonei susțin că aceste găuri uriașe s-au format în câteva ore. Practic, pământul fugea de sub picioare.

Un alt fenomen asemănător a fost observat de oceanografi în marea Kara. Aceste găuri au peste 1000 de metri diametru. În acest caz se crede că în interiorul pământului sunt mari acumulări de gaze care exercită o presiune uriașă și duc la apariția acestor găuri.

Foarte interesant și..  De ce sunt îngropați morții la 2 metri sub pământ

A fost redeschis subiectul privind dispariția navelor din Triunghiul Bermudelor și s-a avansat ipoteza că este posibil ca pe fundul oceanului să se fi format astfel de găuri care au înghițit navele. Aceste găuri aspiră tor ceea ce se află pe o rază de câțiva kilometri.


Te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un LIKE mai jos:

Articolul precedentViceprimar PSD, jigniri la adresa șoferilor români de TIR: „Iau 2.000 de euro că stau și învârt de un volan”
Articolul următorÎngrăşământul din oameni decedați legalizat în statul Washington! Înmormântarea sau incinerarea defuncților sunt considerate poluante