loading...

Un pescar indonezian, supranumit „omul copac”(MAN TREE), a uimit lumea după ce niște excrescente care seamănă cu rădăcinile unui copac i-au acoperit o parte din corp. Datorita unui doctor american si vitaminei A, bărbatul speră sa se vindece, titrează Telegraph.co.uk.

Dede, in vârsta de 35 de ani, a fost consultat de o mulțime de experți după ce „rădăcinile” au început sa crească in urma unei tăieturi la genunchi din adolescenţă. Acestea s-au extins iar, in scurt timp, indonezianul nu a mai putut sa isi folosească membrele.

In urma bolii, Dede si-a pierdut slujba si a fost părăsit de șotie. Singur, a crescut doi copii, resemnat ca nimeni nu il poate vindeca. Deși ajutat de familie, indonezianul a fost de multe ori o ținta a glumelor răutăcioase.jumatate om jumatate copac


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Totuși, un dermatolog american crede ca a identificat boala indonezianului si chiar a propus un tratament. După ce a făcut biopsii si analize de sânge, doctorul Anthony Gaspari de la Universitatea din Maryland a ajuns la concluzia ca Dede este infectat cu Virusul Papiloma Uman (HPV).

Uzuala infecție s-a manifestat atât de grav la Dede pentru ca acesta are o disfuncție genetică in urma căreia sistemul imunitar nu poate lupta împotriva virusului.

„Probabilitatea de a suferi de aceasta afecțiune este mai mica de 1 la 1.000.000”, a explicat doctorul Gaspari.Potrivit dermatologului american, doze zilnice cu o forma sintetica a Vitaminei A, ar putea reduce excrescentele de pe corpul lui Dede, iar acesta va putea probabil sa isi folosească in viitor mâinile. Gaspari speră sa ia gratuit medicamentele necesare de la firmele farmaceutice.

URMARITI MAI JOS CATEVA CLIPURI CU „OMUL COPAC”.

Sursa: ZIARE.COM

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here