loading...

Momentele cele mai importante au loc pe neașteptate. In timp ce mergea către spital o tânăra a fost filmata de sotul ei în timp ce naște în mașină.

Clipe bune, bărbatul nu poate spune decât „Oh, Dumnzeleule, oh, Doamne, Dumnezelule”, în vreme ce femeia abia scoate un sunet şi încearcă să elibereze bebeluşul de cordonul ombilical.

La un moment dat, proaspătul tătic îşi anunţă soţia că va opri masina, în vreme ce femeia reuşeşste să scoată nou-născutul din pantaloni şi să-l ia, în sfârşit, la piept! Apoi sună pe cineva şi, cu o voce sfârşită, dar şi fericită, dă vestea cea mare: „Tocmai am născut în maşină!” Iata imaginile cu femeia ce naște in mașină, ce au ajuns in scurt timp pe internet si au devenit virale.


ATENȚIE! Acestea sunt IMAGINILE care au fost văzute de peste jumătate din populația planetei. Au un puternic impact emoțional. DETALII AICI.

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here