DISTRIBUIȚI
loading...

Raluca - fata violata din VasluiFata violată din Vaslui a apărut pentru prima dată la TV, în emisiunea lui Măruță.

Imi este foarte frica sa ies pe strada. Toti spuneau ca eu sunt de vina, ca nu sunt ei de vina„, a povestit Raluca in direct „La Maruta”.

Raluca a mai spus ca a ajuns la psiholog si ca sedintele au ajutat-o sa isi mai revina dupa chinul prin care a trecut.
De cealaltă parte, Mioara Donosă, avocata fetei violate din Vaslui, s-a arătat revoltată de decizia postului Pro TV de a face publică identitatea victimei, în contextul în care realizatorul TV i-a dat asigurări că va fi protejată şi identitatea mamei, nu doar a fetei.

Avocataa relatat pentru Adevărul că decizia postului PRO TV de a furniza imagini cu eleva care a fost victima unei infracţiuni de viol contravine nu doar unei promisiuni ferme primite de la realizatorul de televiziune Cătălin Măruţă, ci unor principii fundamentale privind protectia unor astfel de persoane.avocata fetei violate in vaslui

Am fost contactată de reprezentanţii postului PRO TV pentru a avea o intervenţie în cadrul emisiunii domnului Cătălin Măruţă, însă nu am fost de acord, pentru că eu îmi apăr clienţii în sala de judecată şi nu în emisiunile de televiziune. Le-au spus că părinţii clientei mele dacă doresc să apară la televizor este decizia lor, eu îi apăr doar din punct de vedere juridic, însă recomandarea mea a fost să nu apară, tocmai spre binele fetei. Personal, i-am cerut domnului Cătălin Măruţă ca în cazul în care părinţii vor fi de acord să apară să nu ceară şi fetei să facă acest lucru. Domnul Măruţă m-a asigurat că victima nu va apărea la televizor. M-a asigurat că sub nicio formă victima nu va fi filmată şi nu va apărea în emisiune, iar mama va fi filmată cu spatele la cameră. Lucru care nu s-a şi întâmplat. Sunt pur şi simplu scandalizată că, din dorinţa de a face rating, nu doar că s-au încălcat nişte noţiuni de încredere, o promisiune dată ferm, dar s-a profitat de naivitatea unei adolescente pe care acum toata lumea o va arăta cu degetul drept violata din Vaslui. S-a călcat pur şi simplu în picioare noţiunea de victimă„, a declarat pentru Adevărul, avocata Mioara Donosă.

Avocata elevei face un apel către toate posturile de televiziune şi realizatorii TV, să nu transforme această dramă într-un subiect de cancan.

Citeste mai mult pe adevarul.ro


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Sursa video: Stirile ProTv


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns