loading...

Expresia „Ce mică este lumea?” se potrivește perfect pentru judecătoarea Mindy Glazer, care s-a aflat zilele aceasta intr-o noua postura de a se regăsi cu o fosta cunoștința, care de aceasta data era inculpat.

Judecătoarea Mindy Glazer, devenita celebra in urma cu câteva săptămâni, atunci cand s-a revăzut cu un fost coleg de scoală, ea in postura de judecător el in cea de inculpat, a recidivat din nou.

De aceasta data, bărbatul a fost acuzat de înșelăciune și a mers în fața judecătoarei, care a inceput sa-i prezinte opțiunile cazul său și apoi a observat că bărbatul ii părea cunoscut dintr-o croaziera. In acel moment ea a devenit foarte zâmbitoare si glumeață.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Discuția dintre cei doi a devenit foarte amicala si relaxanta, ei depanându-si amintiri frumoase petrecute pe vas, ea dansând tot timpul, iar el participând la un concurs de înot în piscina.

Mai jos aceeasi judecătoare are aproape aceeași reactie cand se întâlnește cu un fost coleg de scoala. De aceasta data emotia revederii celor doi l-a facut pe barbat sa izbucnească in lacrimi.

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here