Expresia „Ce mică este lumea?” se potrivește perfect pentru judecătoarea Mindy Glazer, care s-a aflat zilele aceasta intr-o noua postura de a se regăsi cu o fosta cunoștința, care de aceasta data era inculpat.

loading...

Judecătoarea Mindy Glazer, devenita celebra in urma cu câteva săptămâni, atunci cand s-a revăzut cu un fost coleg de scoală, ea in postura de judecător el in cea de inculpat, a recidivat din nou.

De aceasta data, bărbatul a fost acuzat de înșelăciune și a mers în fața judecătoarei, care a inceput sa-i prezinte opțiunile cazul său și apoi a observat că bărbatul ii părea cunoscut dintr-o croaziera. In acel moment ea a devenit foarte zâmbitoare si glumeață.

Discuția dintre cei doi a devenit foarte amicala si relaxanta, ei depanându-si amintiri frumoase petrecute pe vas, ea dansând tot timpul, iar el participând la un concurs de înot în piscina.

Mai jos aceeasi judecătoare are aproape aceeași reactie cand se întâlnește cu un fost coleg de scoala. De aceasta data emotia revederii celor doi l-a facut pe barbat sa izbucnească in lacrimi.


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here