DISTRIBUIȚI
loading...

De acest tratament inuman a avut parte o mama internata cu copilul bolnav într-un spital romanesc.

In ultimele zile o poză încărcată cel mai probabil de un tată al unui copil internat alături de mama lui într-un spital din Romania, (cel care a incarcat-o a menționat un spital din Giurgiu) a devenit virală şi distribuită de foarte multi utilizatori de Facebook.

In imagine se află o mama care afost internată alături de copilul ei bolnav într-un spital romanesc şi care doborâtă de oboseală, s-a ghemuit pe o margine a patului, CU CAPUL IN PATUL COPILULUI SI CU PICIOARELE PE UN SCAUN,  unde încearcă pentru câteva momente să se odihnească. Cu siguranță a profitat de un moment în care şi copilul dormea, pentru putea închide si ea, preț de câteva momente ochii.

Deşi imaginea este mai mult decât sugestivă, ea nu cred că mai are nevoie de prea multe comentarii. Imaginea nu este singulara, ea putand fi văzută mai mult ca sigur in aproape toate spitalele din Romania. Acesta este sistemul sanitar din România, iar aceasta imagine vorbește de la sine.

De apreciat totuşi la acest spital este faptul că femeii i s-a permis să stea împreună cu pruncul ei internată. Nu puţine au fost cazurile în care chiar bebelusi cu varsta sub 3 ani au fost internati fara a li se permite mamelor lor sa ii însoțească. Mai mult, mărturiile mamelor au scos la iveala practici intraspitalicesti abuzive cum ar fi legarea copiilor de pat pentru a-i împiedica sa-si scoată branula. Toate aceste marturii arata cat de traumatizanta este experiența internării unui copil in spitalele.mamica in spitale


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


PRINTRE MIILE DE COMENTARII ALĂTURATE ACESTEI POZE O MAMICA SCRIE: „ Ferească Dumnezeu să te vadă asistentele sau medicii ca te odihneşti pe patul copilului! În concepţia lor, patul este doar ptr copil, noi mamele trebuie să stăm cum putem, dar nu pe pat. Am trăit o astfel de situaţie la Galaţi, cu ceva ani în urma. Poate s-a mai schimbat între timp ceva deşi ma îndoiesc. Nu trebuie să va spun ca toate mamicile din salon luam pozitia de armata când veneau asistentele. Despre toalete? Ce rost are….inimaginabil, inuman” .


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

13 COMENTARII

 1. In 1984 la Focsani am dormit cu capul pe patutul fiicei mele timp de 7 zile .Avea doar 3 saptamani.Se oferea spatiu intr-un salon alaturat dar cine putea sa stea departe de copilul aflat in suferinta.Multumesc lui Dumnezeu si medicilor din acele timpuri.Ce este dureros este faptul ca nu am evoluat deloc in acesti ani de dupa revolutie.De fapt cred ca este mai rau decat inainte de 1989 deoarece fiecare face ce vrea,nu mai este disciplina si nici o teama de nimeni si de nimic.

 2. din pacate da asa este si eu am trecut prin aceeasi situatie cind baetelul meu avea 5 luni jumate eu avesm un scaunel de copii nici macar unul pentru adulti este ingrozitor sa stai 7 zile in spital cu copilul tau ….urit ce se intimpla bine ca sunt bani pt lucruri mai putin importante

 3. 3 saptamani am dormit asa intr-un spital din Sighisoara la inceputul anilor 90.Doamna e fericita ca are scaun,eu dormeam in genunchi cu capul pe patutul copilului si,chiar si asa,a trebuit sa multumesc medicului sef ca mi-a permis sa stau in rezerva copilului.M

 4. Sa nu dramatizam si sa nu generalizam . Am srat cu baiatul care are 1 an si 4 luni de 7 ori internata la spital printre care o data la boli infectioase .si cu siguranta nu am vazut nici intr-un salon sa se doarma asa. Sunt si cazuri din acestea nu zic nu da asta nu inseamna ca se intampla peste tot in toate spitalele din romania

 5. Draga Anonimule si eu am stat cu copilul tot in conditiile astea inumane la Iasi,nu stiu cum de ai fost d-ta asa norocos(oasa).Mda mai sunt si banii…care vorbesc.

 6. Parca ati descoperit America, zau asa. Fetita mea are 10 ani si cand avea nici 3 ani am avut parte de acelasi „tratament” plus ca a contactat si alta boala fiind internata asa ca apoi m-au transferat la un spital de boli infectioase! Asa ca…nimic nou sub soare!

  • Si eu am trecut prin acelasi „tratament”, fiind mica de inaltime reuseam sa ma odihnesc stand in sezut in acel patut de copil si am copilul a contactat si o alta boala in afara de cea cu care ne internasem si am juns dupa aceea in alt spital. Asa ca!

 7. Asa este peste tot in Romania, la toate spitale ,Gomoiu, Vasile Alexandrescu,Budimex , vb in cunostinta de cauza fiind internata cu copii in toate 3 spitale enumerate mai sus, patuturile mici pentru bebelusi si mamele dorm pe scaune in fund langa patut.Inuman este putin zis de toalete nu mai zic ce focare de infectie sunt , dar ne vrem tara europeana si ne fute grija de oile ciobabilor in loc sa facem ce este corect …..Parlamentari TREZITI-VA nu vedeti in ce stare de degradare a ajuns Romania ….pana cand furati….?! Daca nu avem grija de copii suntem pierduti ca si natie ….Ajunge cu furatul si cu marlaniile lasati banii la buget pentru spitale si scolii !!!!!

 8. Acest tratament nu se utilizeaza doar in Galati ci in majoritatea spitalelor din tara …doar ca nu s-a vorbit pana acuma despre asa ceva ,,,,,,doctorii vor bani ,asistentele vor bani cu totii vor bani dar sa faca ceva in spitale ,,,conditii pentru om ,nicidecum

  • poza probabil este facuta la terapie intensiva si daca bebe este mic te pune va sta in patut si mama pe scaun,daca e mai mare se ofera un pat.eu sunt internata in spital in galati si toata lumea e ok.am stat prima noapte pe scaun si nu ma deranjat,a 2 noapte mi s-a oferit un pat si asta la terapie.mie doctorii si asistentele chiar si infiermierele mi s-au parut tare de treaba.dar acum mai conteaza si caracterul omului pt ca mai sunt si pacienti nesimtiti….gen isi lasa copilul in patut cu 40 de grade si uit sa se mai intoarca…

Lasă un răspuns