Tâlharii si hoții de mașini au început sa-si perfecteze metodele prin care ii jefuiesc pe șoferi. Mai nou au început sa folosească ouă crude, pentru a-i opri pe șoferi in trafic. Da, ouă pe care le arunca pe parbrizul mașinilor noaptea in trafic. Ceea ce urmează este lesne de înțeles. (video mai jos)

loading...

Acest mesaj a început sa circule foarte mult in mediul online si de aceea este bine ca foarte mulți români sa fie puși la curent cu acestă noua metodă, se pare împrumutată din occident. ATENTIE! NU ESTE GLUMA! FITI FOARTE ATENTI LA ASEMENEA INCIDENTE IN TRAFIC!

Dacă conduceţi noaptea şi vi se aruncă ouă crude pe parbriz în nici un caz să nu acţionaţi ștergătoarele şi să nu stropiţi parbrizul cu lichid de parbriz. Ouăle amestecate cu apă vor crea un strat opac pe parbriz şi nu veţi mai vedea nimic, chiar şi folosind ştergătoarele. Atunci veţi fi obligat să vă opriţi şi cu mare probabilitate veţi fi victima unei tâlhării. Lăsaţi ouăle să curgă pe parbriz fără să încercaţi să-l curăţaţi cu ştergătoarele şi lichid de parbriz. Continuaţi să mergeţi cu maşina cât mai departe posibil de locul incidentului. Opriţi-vă numai atunci când aţi ajuns într-un loc sigur. Aruncarea cu ouă în parbrizul maşinilor care circulă noaptea este ultima găselniţă folosită de tâlhari. Acest stil a fost importat din Orient.”

P.S.: Pe podurile de peste autostradă, noaptea, stă un şmecher cu o piuliţă legată cu fir, pe care o coboară la înălţimea parbrizului tău, care la impact ţi se sparge. Involuntar, opreşti în braţele celorlalţi şmecheri”.

Iata in clipul de mai jos cum funcționează aceasta metoda!

Sursa: voceatransilvaniei.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here