Nu este o gluma! O familie din București a ales să facă un gest uimitor, care pentru multi romani este greu de crezut. A postat un anunț pe internet in care scrie ca-si donează apartamentul unei persoane cu probleme financiare sau unui elev/student cu rezultate excepționale la învățătură,  dar fără posibilități materiale.

Pe site-ul opece.eu, a apărut un anunț surprinzător:

Donez apartament 2 camere in Bucuresti

Donez unui caz social sau unei familii cu, copii care nu are o locuinta apartament cu 2 camere in Bucuresti zona Militari. Pretendentii donatiei trebuie sa faca dovada situatiei lor prin documente oficiale. De asemenea donatia se poate indrepta si catre un elev/student cu rezultate exceptionale la invatatura dar fara conditie materiala. Apartamentul se doneaza cu tot ce este in el. Daca te intrebi de ce ar dona cineva un aparatament in loc sa-l vanda, raspunsul este ca eu si familia mea avem mai mult decat putem cheltui plus ca ne mutam definitiv in S.U.A. 

PENTRU A INTRA IN CONTACT CU PROPRIETARII DORITORII TREBUIE sa completeze un formular in subsolul pagini cu numele, telefonul, adresa de e-mail si mesajul prin care, pretendentii dovedesc ca se incadreaza in conditiile amintite mai sus. ATENTIE! NU LASATI MESAJELE AICI: TREBUIE SA INTRATI PE SITE-ul OPECE.EU SI SA COMPLETATI FORMULARUL DE ACOLO! MESAJELE DE AICI NU PRIMESC RASPUNS!

apartament donatie 1 apartament donatie 2 apartament donatie

Gestul familiei din Bucuresti este incredibil mai ales ca cele mai multe persoane ar fi ales să îşi vândă locuinţa, nu sa o doneze. 

Întrați deci pe site-ul opece.eu si inscrieti-va la un apartament gratis in Bucuresti!

loading...

9 COMENTARII

  1. Oameni buni, nu intelegeti ca trebuie sa intrati pe opece.eu pentru a completa formularul? Doar acelea se iau in considerare. E pacat sa asteptati un raspuns care oricum nu va veni la comentariile de aici:)

  2. buna sant din arad o mama singura cu 2copii minori stam intr o gars cf1 e mic dar e curat venitul financ ma term psihic e doar300lei lunar as vrea pt copii ceva mai bun nu am nimic de pierdut oriunde m as duce in lume cu ei daca stiu ca le pot oferi ceva mai de trai copii nu merita stres si alte neajunsuri va multumim stam in arad telef 0745880686

  3. am fost evacuata din casa mea in 2011de fosti proprietari de atunci a inceput cosmarul vietii mele stau cu chirie am un copil de 18 ani muncesc numai pentru a plati datoriile casei muncesc pe un salariu de mizerie de 900 ron sotul este zidar . am dosar la primarie din 2001 dar fara nici un rezultat. va multumesc si dumnezeu cu voi

  4. Mnda...pot numai sa va felicit,mule persoane sunt in situatii financiare precare,din pacate ma numar si eu printre ele,sunt casatorit ,locuim in Oradea cu chirie,avem rate la banca,din cauza ca nu am avut posibilitatea sa platim am fost executati silit,so

    Felicitari

  5. Felicitari! Asa gest, mai rar! Foarte rar intalnesti asa oameni! Multa bafta in SUA si sper ca cel mai potrivit om sa primeasca apartamentul dumneavoastra!

  6. am treizeci si unu de ani sunt bolnava de inima si am o pensie de invaliditate de 270 de lei si una de 450 si am si am fost diacnosticata cu schizofrenie paranoida an 5 frati si stam toti cu parinti eu nu am posibilitate sa imi construiesc o casa dupa ce mor parinti mama are 69 de ani iar tata optzeci si are cancer de colon va las si numarul meu de telefon 0765018305
    daca doriti intrati pe adresa mea de facebook cristi teodora

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here