Biserica Ortodoxa Româna, prin vocea Mitropolitul Clujului, Sălajului şi Maramureşului, IPS Andrei Andreicuţ, îi îndeamnă pe români se înmulțească, avand cel puțin trei urmași. Afirmația acestuia a fost făcută pe 15 august la Manastirea Nicula.

Unul pentru tată, unul pentru mamă şi unul pentru ţară şi Biserică. Atunci nu ne-am mai împuţina. (…) Anul trecut, în 26 de mii de familii acest inel de aur al nunţii s-a rupt. Care o fi cauza? Cauza cea mai importantă este că oamenii nu mai au suficientă credinţă în Dumnezeu, a afirmat IPS Andrei Andreicuţ
Acesta subliniat numărul mare de divorţuri care sunt înregistrate anual, aratand că, dacă pentru doi tineri căsătoriţi divorţul este o nefericire, pentru copiii lor este o catastrofă,
Văzând că are loc în lume o tragedie, că se dispersează familia creştină, Maica Domnului plânge. Numai anul trecut în România au fost 26 de mii de divorţuri. Şi câte mii de copii nu au rămas traumatizaţi. Este o tragedie, dar pentru copii acest lucru este ucigător, a afirmat mitropolitul.
În opinia mitropolitului, o altă cauză a destrămării familiilor românilor este exodul tinerilor către alte ţări.”
Asa ca tinerele mame din ziua de astazi ar trebui sa urmeze sfatul înaltului prelat si sa dea nastere la cel putin trei prunci, pentru înmulțirea romanilor.

Sursa reteauadestiri.ro.

loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here