NEWS ALERT
ALERTĂ ÎN COMPLEXELE ZOOTEHNICE DIN ROMÂNIA! MASURI DE SECURITATE!

<< Amas s’approche venant d’Esclavonie / L’Olestant vieux câte ruinera/ Fort desolee vera să Romainie/ Puis la grand flamme estaindre ne scaura./ Din Rusia se apropie în masă../ Distrugătorul  va ruina acel oraş,/ Violenta distrugere „Românie” va suferi, / Astfel, flăcările Marelui Război nemaiputând fi oprite. >>

Acesta este un catren din operele faimosului prezicator NOSTRADAMUS, făcând referire la AL TREILEA RAZBOI MONDIAL, reamintesc ca specialiștii care i-au descifrat scrierile prezise încă din secolul al XVI au acreditat realitatea acestora, datorita faptului ca Nostradamus a prezis cu succes moartea președintelui american John F. Kennedy, atentatele de la 11 septembrie si multe alte evenimente ce coincid cu lucrările lui.

Pentru cei ce ați citit APOCALIPSA dupa Ioan si pentru cei ce nu, v-as ruga sa va concentrați asupra acestor catrene din Capitolul II al Apocalipsei dupa Ioan:

<<  CAPITOLUL 2 ….

 1. Iar îngerului Bisericii din Tiatira scrie-i: Acestea zice Fiul lui Dumnezeu, ai Cărui ochi sunt ca para focului şi picioarele asemenea aramei strălucitoare:
 2. Ştiu faptele tale şi dragostea şi credinţa şi slujirea şi răbdarea ta şi ştiu că faptele tale cele de pe urmă sunt mai multe decât cele dintâi.
 3. Dar am împotriva ta faptul că laşi pe femeia Izabela, care se zice pe sine proorociţă, de învaţă şi amăgeşte pe robii Mei, ca să facă desfrânări şi să mănânce cele jertfite idolilor.
 4. Şi i-am dat timp să se pocăiască şi nu voieşte să se pocăiască de desfrânarea ei.
 5. Iată, o arunc pe ea bolnavă la pat şi pe cei ce se desfrânează cu ea, în mare strâmtorare, dacă nu se vor pocăi de faptele lor.
 6. Şi pe fiii ei cu moarte îi voi ucide şi vor cunoaşte toate Bisericile că Eu sunt Cel care cercetez rănunchii şi inimile şi voi da vouă, fiecăruia, după faptele voastre.
 7. Iar vouă şi celorlalţi din Tiatira câţi nu au învăţătura aceasta, ca unii care n-au cunoscut adâncurile satanei, după cum spun ei, vă zic: nu pun peste voi altă greutate >>.

Sa facem acum niste comparatii lasand la o parte credinta sau ateismul, chiar si eu care scriu nu cred in prezicerile lui Nostradamus sau in nici un fel de prezicătorii, considerand ca o persoana nu poate desluși sub nici o forma cu exactitate fapte exacte sau locația lor ce se pot intampla peste circa 500 de ani. Pe de alta parte cred in Dumnezeu, cred in Biblie si implicit in scrierile ei.

Revenind la comparatia celor doua grupuri de catrene Nostradamus ne vorbeste despre Romania si despre Rusia(D`esclavonie cu referire la slavi, slavoni)

Ioan in Apocalipsa ne vorbeste despre ingerul BISERICII din TIATIRA (Tiatira, una din regiunile geografice stravechi, una din puținele locații despre care nu se stie nimic si la ce a facut referire Iisus, se crede doar ca se afla pe undeva pe langa imperiul Bizantin), si de IZABELA „care se zice pe sine proorocita„. Ca sa intelegeti mai bine tot ce trebuie sa faceti este sa asociati aceste predictii cu URSS, SLOVAKIA, POLONIA, UKRAINA, ROMANIA si desigur GERMANIA.

Cum asa o sa va intrebati? O sa va prezint asemănarea izbitor de reala cu zilele în care traim azi.

Imaginati-va ca in 1991 URSS s-a dizolvat in mai multe tari si si-a ridicat  dominația de sub tari precum Cehoslovacia, Polonia etc. Desigur Cehoslovacia s-a transformat in Cehia si Slovacia.

Am auzit cu totii despre muntii TATRA ce tranzitează Slovacia si Polonia. Ducându-ne inapoi la Biblie, Ioan ne vorbește despre ÎNGERUL DIN TIATIRA, observati asemănarea intre Tiatira si Tatra.

Deasemenea IZABELA o putem asocia cu cuvantul ANGELA, de la ANGELA MERKEL. Nu este o mare asemanare, dar cand ne gandim ca insusi numele ei tradus in romana înseamna PRIVESTE SPRE INGER (MERK EL ANGEL A). MERK EL ANGEL A il putem traduce PRIVESTE SPRE INGERUL ALLAH!!!!Merk (preveste) EL ANGEL (la, spre ingerul) A(ALLAH).

Dupa cum stim sute de mii de musulmani au invadat Europa in aceasta perioada, iar toti au un singur țel: sa ajunga in Germania. Foarte interesant este ca daca pronuntam numele MERK EL ANGEL A in limba araba el ar suna cam asa MERKALANGALLAH acesta in limba araba la un simplu google translate vom vedea ca se traduce ceva gen INGERUL LUI ALLAH,(أتمنى شرم الملاك) sau Mi-as dori sa fii ingerul lui ALLAH! Ciudat,nu?

Acum sa trecem la Nostradamus, care face referire la Romania ca locul de unde va începe al treilea Razboi Mondial, greșindu-i o litera si numind țara noastră Romainie, acum aprox 500 de ani, desigur face referire si la RUSIA si la flăcările, violenta si teroarea care vor predomina întâi in Romania si apoi in toată Europa.

Acum haideti sa le imbinam si sa tragem concluziile acestor presupuneri:

Ce are in comun ROMANIA lui Nostradamus, cu TIATIRA din Apocalipsa. Foarte simplu ROMANIA,SLOVACIA si POLONIA sunte vecine cu UCRAINA, iar dacă Rusia va dori sa atace Uniunea Eurpeana, si stim cu totii rivalitatea dintre Rusia si UE, teama reciproca dintre aceste doua mari puteri ale lumii, poate ataca numai începând din Ucraina (rămân la parerea ca razboiul din UCRAINA este pentru recucerirea teritoriala a întregului stat de catre Rusia pentru a putea declanșa războiul contra UE?) o va putea ataca numai prin statele vecine ale UCRAINEI, printre care ROMANIA, SLOVACIA SI POLONIA.

Desigur, UE nu poate fi învinsa de către RUSIA, deoarece ii depășim numeric mai ales datorita sprijinului din partea AMERICII. Practic Rusia niciodată nu ar declara oficial război Uniunii Europene, pentru ca ar fi suicid curat, insa imaginati-va ca prin Polonia, Romania, Slovacia si alte tari vecine Europa este atacata de Rusia iar dinspre Germania, Anglia, Franta (tarile mari care vor primii cei mai multi imigranti) vom fi atacati de 1 milion sau 2 de islamici fasciști extremiști. Va fi macel…

Vremurile s-au schimbat! Noi oamenii de rând nu suntem educați sa ne aparam la fel cum sunt educati islamicii inca din pruncie sa ucidă, armata nu mai este ce a fost odata. In ziua de azi mergi la armata doar daca vrei, si esti si plătit pentru asta pe deasupra. Practic milităria e un job ; patriotism si indarjire 0.

Europa pe cat vrea ea sa para de puternica, pe atât e de șubredă si neajutorata si gândiți-va ca presupunerile acestui articol, s-ar adeveri de maine….Putem opri un Jihad contra unei aliante intre Rusi si Musulmani? 

O sa spuneti ca Rusii sunt majoritar crestini ortodoxi si ce ar putea avea in comun cu islamul! URA FATA DE EUROPA, FATA DE AMERICA si desigur ateismul unor persoane de la carma Rusiei! Luati exemplu HITLER care a terorizat întreaga Europa! Nu vi se pare ciudat ca invazia imigranților a inceput dupa inceperea razboiului din UCRAINA?

Razboiul musulman durează de cativa ani. De ce nu a venit nimeni pana acum in Europa? Nu vi se pare ciudat ca UE nu intervine in UCraina cum a facut-o in alte state? Nu vi se pare ciudat ca MERKALANGALLAH(Merkel Angela) a devenit brusc tara mama si salvatoare pentru imigranții islamici? Chiar ea insasi a declarat ca e privita ca o salvatoare de catre islamici! Nu vi se pare ciudat ca Angela Merkel obliga state UE sa primeasca imigranti in caz contrar amenintandu-i cu neacordarea de fonduri si multe altele? De cand in UE, o formatiune de state independente si libere in cuget si exprimare este amenințată de un Cancelar German?

Va las pe voi sa trageti concluziile daca aceste asemănări religioase sau non religioase sunt pure coincidente sau daca exista posibilitatea unui jihad ruso-musulman contra UE. Eu doar am prezentat niște aspecte, voi decideti daca pot fi reale sau nu?

<<….10.    Apoi mi-a zis: Să nu pecetluieşti cuvintele proorociei acestei cărţi, căci vremea este aproape.

 1. Cine e nedrept, să nedreptăţească înainte. Cine e spurcat, să se spurce încă. Cine este drept, să facă dreptate mai departe. Cine este sfânt, să se sfinţească încă.
 2. Iată, vin curând şi plata Mea este cu Mine, ca să dau fiecăruia, după cum este fapta lui.
 3. Eu sunt Alfa şi Omega, cel dintâi şi cel de pe urmă, începutul şi sfârşitul.
 4. Fericiţi cei ce spală veşmintele lor ca să aibă stăpânire peste pomul vieţii şi prin porţi să intre în cetate!
 5. Afară câinii şi vrăjitorii şi desfrânaţii şi ucigaşii şi închinătorii de idoli şi toţi cei ce lucrează şi iubesc minciuna! …. AMIN! >>.

Un articol trimis pe adresa redacției de un roman stabilit in Diaspora, care a reușit de unul singur sa analizeze si sa faca legături cu ceea ce se întâmplă in acest moment in Europa.

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
VIDEO EMOŢIONANT: Poezia „Lacul“, de Mihai Eminescu, recitată în română, de Ambasadorul Marii Britanii, chiar lângă lacul de la Ipoteşti
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

3 COMENTARII

Lasă un răspuns