loading...

O adolescentă în vârstă de 15 ani a fost luată de pe stradă şi violată, după ce a fugit de la Institutul de Psihiatrie Socola din Iaşi. Aceste acuzaţii sunt aduse de mama fetei care afirmă că nu a ştiut că fiica ei a fugit din spitalul unde fusese internată.

Minora este din Suceava şi a fost internată pe data de 9 septembrie, din cauza unei depresii, nefiind  la primul episod de acest gen, având şi alte internări pe fond de depresie în timpul anului. A fugit din spital la câteva ore de la internare, iar a doua zi şi-a anunţat mama că a fost violată de un tânăr.

Mama fetei a depus plângere la poliţie afirmând că familia agresorului a venit la poarta locuinţei şi i-a cerut să se împace. Părinţii violatorului i-au promis femeii inclusiv bani şi o masină, pentru a nu depune plângere.

Procurorii ieşeni fac acum cercetări pentru a stabili dacă minora a fost sau nu violată, deoarece tânărul, care a fost identificat,  susţine că nu a violat-o. Recunoaşte că s-a întâlnit cu ea, că a întreţinut raporturi sexuale cu aceasta, pe fondul consumului de alcool, dar neagă că ar fi forţat-o să întreţină raporturi intime cu el. În plus, a mai adăugat acesta, când s-a trezit dimineaţă, fata nu mai era lângă el, precizează Ziarul de Iaşi.

Cercetările poliţiştilor continuă, sub îndrumarea procurorilor, pentru a afla ce s-a întâmplat în noaptea de 9 spre 10 septembrie. Ei au audiat-o şi pe fată şi spun că fata s-ar fi contrazis în declaraţii. Chiar dacă se va stabili că nu a fost  viol, tânărul se face vinovat de întreţinerea de relaţii sexuale cu minori.


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here