loading...

La multe specii de animale sălbatice există exemplare care de la naștere și-au pierdut coloritul specific și au culoarea albă ca zăpada.

Albinismul este întâlnit la animale si la oameni.

zebraReprezintă o afecțiune ereditara,datorată absentei melaninei, pigmentul care dă culoare pielii, parului si ochilor.

testoasa albaO alta caracteristică a albinismului este nuanța roșiatică a ochilor. Acest fapt se datorează irisul transparent, care lasă sângele la vedere.

aligatorNu toate animalele de culoare alba suferă de aceasta albinism. Unele au culoarea albă în spectrul normal de culori( exemplu  câinii, cai).

bufnitaLipsa melaninei poate reprezenta o problema grava pentru albinoși.

caprioareOchii lor nu pot “filtra” razele soarelui din cauza neproducerii de melanina.

leu albDeci pot avea probleme de vedere sau pot orbi .

paun partial albinosConstituie și un pericol si pentru piele.

renMai mult de o treime din animalele suferinde de aceasta afecțiune se îmbolnăvesc de cancer de piele.

balena albaCele care nu au blană sunt foarte ușor arse de soare si pot face insolație.

sarpe veninosCu toate acestea  admirăm animalele albe, poate si pentru că sunt ieșite din tiparul speciilor din care fac parte.


Sursa: zooland.ro, toolito.com


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here