Traian Băsescu îşi vrea înapoi funcția de președinte. S-a obișnuit atât de mult să fie la putere încât nu poate să trăiască fără funcție. Se face președinte de partid. Un partid mai mic, ce-i drept. Sâmbătă la congresul PMP a fost unicul candidat si bineînțeles a si câștigat funcția de președinte.

loading...

Dupa ce a fost ales Traian Băsescu şi-a exprimat speranţa ca formaţiunea să ajungă de anul viitor partid de guvernare.

Următorul congres va avea loc după alegerile legislative, aşa cum scrie în statut, în maxim şase luni, sper să fie mai devreme. Sper că la momentul la care se va face următorul congres să fim partid de guvernare„,  a declarat Băsescu, la congresul PMP.

Băsescu vrea ca PMP să obţină rezultate bune la alegerile pentru consiliile locale, chiar dacă nu va câştiga mulţi primari, aceasta fiind şi premisa unui rezultat bun al scrutinului parlamentar din 2016.

Mai sper că la alegerile locale chiar dacă nu vom câştiga foarte mulţi primari să avem rezultate bune la consiliile locale, ceea ce va fi un semnal  că avem potenţialul să  obţinem un rezultat bun la alegerile legislative din toamna anului viitor„, a spus Băsescu.

Sursa: antena3.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here