NEWS ALERT
S-a întâmplat în România! Este record în Europa! O ursoaică are de două ori mai mulți pui decât ar fi fost normal

Un bărbat  de origine indiană a fost remarcat pentru longevitatea sa. Cu un stil de viață echilibrat, a reușit să depășească de mult centenarul vârstei.

Acest  bărbat din India afirmă că are 179 de ani. Pare un om în vârstă. Etatea bătrânului indian a fost identificată recent, atunci  când a fost descoperit certificatul lui de naștere.

„Am trăit atâția ani, încât mi-am văzut nepoții murind. I-am îngropat și a fost dureros. Într-un fel, moartea a uitat de mine!”, spune Mahashta Murasi, care declară că are 179 de ani, scrie Efemeride.

Datele înscrise în certificatul de naștere ne arată că  Murasi s-a născut în luna ianuarie, anul 1835, în Banglore. În anul 1903, acesta s-a mutat în Benares. Aici a lucrat ca cizmar, până în anul 1957, când a împlinit 122 de ani.

La venerabila vârstă afirmă: ”Cred că nu mai am speranță. Am 179 de ani și încep să cred că sunt nemuritor sau ceva de genul ăsta. Încă mă țin bine, motiv pentru care trebuie să profit de această șansă.

Cu toate că actele îi confirmă longevitatea, este greu de efectuat teste biologice privind vârsta sa. În 1971 a fost ultima dată la medic, iar între timp medicul a decedat.

Surse: efemeride.ro , voceatransilvaniei.ro

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Câți bani va primi o pacientă infectată într-un spital din Regatul Unit?
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns