DISTRIBUIȚI
loading...

Un bărbat  de origine indiană a fost remarcat pentru longevitatea sa. Cu un stil de viață echilibrat, a reușit să depășească de mult centenarul vârstei.

Acest  bărbat din India afirmă că are 179 de ani. Pare un om în vârstă. Etatea bătrânului indian a fost identificată recent, atunci  când a fost descoperit certificatul lui de naștere.

„Am trăit atâția ani, încât mi-am văzut nepoții murind. I-am îngropat și a fost dureros. Într-un fel, moartea a uitat de mine!”, spune Mahashta Murasi, care declară că are 179 de ani, scrie Efemeride.

Datele înscrise în certificatul de naștere ne arată că  Murasi s-a născut în luna ianuarie, anul 1835, în Banglore. În anul 1903, acesta s-a mutat în Benares. Aici a lucrat ca cizmar, până în anul 1957, când a împlinit 122 de ani.

La venerabila vârstă afirmă: ”Cred că nu mai am speranță. Am 179 de ani și încep să cred că sunt nemuritor sau ceva de genul ăsta. Încă mă țin bine, motiv pentru care trebuie să profit de această șansă.

Cu toate că actele îi confirmă longevitatea, este greu de efectuat teste biologice privind vârsta sa. În 1971 a fost ultima dată la medic, iar între timp medicul a decedat.


ATENȚIE!!!! Ni se pregătește ceva MONSTRUOS. Lumea nu va ma fi la fel. Presa TACE. Detalii AICI


Surse: efemeride.ro , voceatransilvaniei.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

loading...

Lasă un răspuns