loading...

Aceasta reţetă, folosită chiar și de către bunicile noastre și făcută din doar 3 ingrediente, poate face ca picioarele să arate mai tinere cu 20 de ani.

Pentru toate problemele picioarelor (greutate în picioare, dureri de glezne sau consecințe ale unor leziuni mai vechi), nu veți avea nevoie de medicamente scumpe, geluri sau alte produse pentru că există o reţetă preparată din doar 3 ingrediente, recomandată de Healthy Tips World.

Ingrediente:
300 ml de alcool (70%)
100 ml de iod
10 pastile de aspirină – 300 mg

Toate aceste ingrediente pot fi găsite în orice farmacie. Iodul este cunoscut ca un bactericid puternic cu spectru larg, eficient împotriva unui număr mare de bacterii, virusuri, fungi, protozoare sau spori.

Preparare:

Se amestecă alcoolul și iodul, apoi se adaugă pastilele de aspirină zdrobite și se amestecă. Îl puteți folosi după ce a stat 21 de zile într-un loc întunecos și rece.

Aplicaţi-l pe picioare în strat subţire sau masaţi-l direct pe locul dureros.

Sursa: Healthy Tips World


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here