loading...

Băutura – otravă acționează treptat, dar sigur. De suferit au mai multe părți ale organismului, nu doar oasele. Doctorul West Conner, considerat un “Farmacist renegat” a prezentat, pe pagina lui de internet, efectele treptate ale consumului de Cola (indiferent de marca producătorului).

Primele 10 minute

După ce ați consumat o doza de Cola, organismul este bombardat cu zahar (echivalentul a 10 lingurițe de zahar, doza zilnică recomandată). Organismul nu poate dizolva acest aport din cauza fosfaților pe care îi conține.

După 20 de minute

Aportul de glucoză este foarte mare  iar organismul elimină insulina doar o singură dată. Ficatul începe transformarea zaharului în grăsimi.

După 40 de minute

Cafeina din Cola a fost absorbită total. Ficatul elimină si mai mult zahar în sânge. Nu vă mai simțiți obosiți datorită blocajului receptorilor adenozinei.

După 45 de minute

Organismul eliberează mai multă dopamină, care stimulează plăcerea din cerebel (ca și efectul heroinei).

După 60 de minute

Fosfatul duce zincul, magneziul și calciul spre sistemul digestiv, îngreunând digestia. Se blochează eliminarea calciului prin urină, acesta din urmă depunându-se în zone nedorite.

Veți simți nevoia imediată de a merge la toaletă, pentru a elimina și zincul, calciul si magneziul, care trebuiau să alimenteze oasele.

Se va simți efectul zaharului. Începeți să deveniți agitat și fără putere. Ați eliminat deja apa din Cola dar si alte suplimente de care avea nevoie organismul. Acestea erau necesare pentru întărirea dinților, oaselor sau pentru funcționarea optimă a sistemului digestiv. În timp crește și riscul dezvoltării diabetului.

Sursa:observator.news


Filmarea care se vrea ștearsă URGENT de pe internet, pentru că ar crea PANICĂ. VEDEȚI AICI, IMAGINI VIDEO NĂUCITOARE.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here