NEWS ALERT
Oile româneşti în conflict cu militarii americani de la Deveselu! Armata SUA, în război cu un cioban

Băutura – otravă acționează treptat, dar sigur. De suferit au mai multe părți ale organismului, nu doar oasele. Doctorul West Conner, considerat un “Farmacist renegat” a prezentat, pe pagina lui de internet, efectele treptate ale consumului de Cola (indiferent de marca producătorului).

Primele 10 minute

După ce ați consumat o doza de Cola, organismul este bombardat cu zahar (echivalentul a 10 lingurițe de zahar, doza zilnică recomandată). Organismul nu poate dizolva acest aport din cauza fosfaților pe care îi conține.

După 20 de minute

Aportul de glucoză este foarte mare  iar organismul elimină insulina doar o singură dată. Ficatul începe transformarea zaharului în grăsimi.

După 40 de minute

Cafeina din Cola a fost absorbită total. Ficatul elimină si mai mult zahar în sânge. Nu vă mai simțiți obosiți datorită blocajului receptorilor adenozinei.

După 45 de minute

Organismul eliberează mai multă dopamină, care stimulează plăcerea din cerebel (ca și efectul heroinei).

După 60 de minute

Fosfatul duce zincul, magneziul și calciul spre sistemul digestiv, îngreunând digestia. Se blochează eliminarea calciului prin urină, acesta din urmă depunându-se în zone nedorite.

Veți simți nevoia imediată de a merge la toaletă, pentru a elimina și zincul, calciul si magneziul, care trebuiau să alimenteze oasele.

Se va simți efectul zaharului. Începeți să deveniți agitat și fără putere. Ați eliminat deja apa din Cola dar si alte suplimente de care avea nevoie organismul. Acestea erau necesare pentru întărirea dinților, oaselor sau pentru funcționarea optimă a sistemului digestiv. În timp crește și riscul dezvoltării diabetului.

Sursa:observator.news

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
În 2018, nici CONCEDIUL MEDICAL nu mai e ce a fost! Noi modificări privind acordarea acestuia
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns