DISTRIBUIȚI
loading...

Băutura – otravă acționează treptat, dar sigur. De suferit au mai multe părți ale organismului, nu doar oasele. Doctorul West Conner, considerat un “Farmacist renegat” a prezentat, pe pagina lui de internet, efectele treptate ale consumului de Cola (indiferent de marca producătorului).

Primele 10 minute

După ce ați consumat o doza de Cola, organismul este bombardat cu zahar (echivalentul a 10 lingurițe de zahar, doza zilnică recomandată). Organismul nu poate dizolva acest aport din cauza fosfaților pe care îi conține.

După 20 de minute

Aportul de glucoză este foarte mare  iar organismul elimină insulina doar o singură dată. Ficatul începe transformarea zaharului în grăsimi.

După 40 de minute

Cafeina din Cola a fost absorbită total. Ficatul elimină si mai mult zahar în sânge. Nu vă mai simțiți obosiți datorită blocajului receptorilor adenozinei.

După 45 de minute

Organismul eliberează mai multă dopamină, care stimulează plăcerea din cerebel (ca și efectul heroinei).

După 60 de minute

Fosfatul duce zincul, magneziul și calciul spre sistemul digestiv, îngreunând digestia. Se blochează eliminarea calciului prin urină, acesta din urmă depunându-se în zone nedorite.

Veți simți nevoia imediată de a merge la toaletă, pentru a elimina și zincul, calciul si magneziul, care trebuiau să alimenteze oasele.

Se va simți efectul zaharului. Începeți să deveniți agitat și fără putere. Ați eliminat deja apa din Cola dar si alte suplimente de care avea nevoie organismul. Acestea erau necesare pentru întărirea dinților, oaselor sau pentru funcționarea optimă a sistemului digestiv. În timp crește și riscul dezvoltării diabetului.

Sursa:observator.news


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...

Lasă un răspuns