loading...

Această bătrână, în vârstă de peste 70 de ani, suferă de 15 afecţiuni, a fost condamnată definitiv la patru ani de închisoare, pentru că ar fi dat mită o găină.

Cazul femeii a fost prezentat la Antena 3. Jana Tiron a fost asistent medical şi are mai multe boli: cancer osos, este dependentă de morfină, mai suferă de diabet şi este operată de glaucom.

Femeia a condamnată la patru ani de închisoare pentru trafic de influenţă, pe motiv că ar fi dat mită o găină şi 1.000 de lei. Șpaga ar fi ajuns la un medic, căruia femeia i-ar fi cerut să-i angajeze o cunoştinţă în spital.

Acum, femeia ar trebui să meargă după gratii, pentru că decizia judecătorilor este definitivă şi se pare că în acest caz nu se aplică graţierea.

Bătrâna a ajuns până la preşedintele ţării, unde a cerut clemenţă, dar nu a primit „iertarea” nici până acum.


AICI GĂSEȘTI POVESTEA unei TINERE MAME de 21 de ani căsătorită cu 5 frați, care se culcă pe rând cu ei. Ea are un copil care....Citește continuarea aici


Sursa: antena3.ro


Prietenii tăi deja au apreciat pagina noastră. DĂ ȘI TU UN LIKE! Mulțumim!

NU RATA ȘTIREA ZILEI!

DISTRIBUIȚI
loading...
NEWS ALERT
Câţiva români vor să cumpere un sat întreg pentru a-l salva de la dispariţie. Satul de marmură, care a îngheţat în timp, poate fi readus la viaţă

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE

8 COMENTARII

  1. A luat mai mult decat tot dosarul Microsoft ! Bravo Romania !! Bravo judecatori ! La pusacrie cu totii sa putreziti !Dorin cocos 2 ani ! iesiti mai in strada !! dobitocilor !!!

  2. PAI DACA PENTRU ASTA PRIMESTI 4 ANI DE PUSCARIE ATUNCI BANDITIIAU DISTRUS SI VANDUT TARA ,MERITA CONDAMNATI LA MOARTE CU TOT NEAMUL LOR,EXTERMINATA SEMINTIA LOR LA CE AU FACUT.

Lasă un răspuns