NEWS ALERT
Astazi se sarbatoreste Intrarea Maicii Domnului in Biserica. Traditii si obiceiuri in aceasta zi sfanta

“Ultimul argument şi sfârșitul cuvintelor”. Asta denotă fotografia făcută la aeroportul din Bruxelles după atentatele teroriste din 22 martie.

O pot descrie pentru că am trecut pe acolo de zeci de ori. Locul e la câțiva metri de intrarea în aeroport. Cum lași cafeneaua pe stânga şi mergi să predai bagajul, se deschide un spațiu de câțiva metri pătraţi. Acolo era de văzut, după explozie, o fetiţă de trei-patru ani. În rochie albă. Stătea pe jos, încercând să afle ceva despre cineva doborât lângă săndăluţele ei mânjite de sânge. Din când în când ridica ochii goi așteptând un răspuns. Apoi se întorcea plângând la lucrul acela nemișcat de la picioarele ei. Mama”, scrie europarlamentarul într-un articol pentru Adevărul.

Va avertizam ca imaginile din clipul de mai jos au un puternic impact emoțional!

Liderii mondiali îi acuză pe atacatori și își continuă politica “binevoitoare” care îi privește pe islamiști.

Iat-o pe dna Merkel, Uber Islamizatoarea Europei! Foarte ocupată cu tăcerea, dna Merkel ne-a anunţat, totuşi, că „au fost atacate valorile Europei“. Şocant! Cine ar fi bănuit aşa ceva?

Dna Mogherini, Şefa Politicii Externe UE. Doamna a înțeles să plângă în public, la auzul veştilor venite de la Bruxelles Şi, în acest timp, unde e, oare, liderul şi protectorul lumii libere, Preşedintele Statelor Unite, Barack Obama? Păzea! În Cuba, la meci, cu prietenii lui comunişti şi, pe urmă, în Argentina unde dansează tango, la dineul oficial.

Prim-miniştri şi tot soiul de euro-grofi declară că numai o minoritate năbădăioasă de musulmani sunt – bătu-i-ar vina de ghiduşi! – terorişti. Şi asta pentru că n-au avut de ales. I-am marginalizat, i-am oprimat şi acum au tot dreptul să ne taie capul în faţa Comisiei Europene sau să pună bombe sub copii, în curtea Parlamentului European”. Astfel descrie Ungureanu reacția liderilor lumii după atentatele de marțea trecută din inima Europei.

Elita politică occidentală se arată depășită de situație. Europa e luată cu asalt de imigranți veniți din Africa de Nord și Orientul Mijlociu, iar visul UE și spațiul Schengen se destramă sub ochii noștri și ai celor care privesc de sus, din sediul instituțiilor europene de la Bruxelles.

Miza e chiar Europa – lumea care ne-a creştinat, ne-a învățat să scriem de la stînga la dreapta, ne-a pus furculița în mâna şi ne-a lăsat în pază umanismul”, adaugă eurodeputatul.

traian ungureanu
Traian Ungureanu

Realitatea cere răcnind blocarea graniţelor de pe mările Europei, controlul strict al ghetto-urilor arabe şi tăcerea gurilor care îşi laudă asasinii”, conchide Traian Ungureanu.

Sursa: b1.ro

Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns