loading...

Un convoi militar l-a preluat de pe Aeroportul Otopeni, acolo unde, Iulian împreuna cu colegul său sergentul Adrian Vizireanu, au sosit cu o aeronava militara, luni în jurul orelor 20.00. Aici au fost decorați, post mortem, de președintele României cu ordinul Steaua României în grad de cavaler.

Câteva rude apropiate, precum si mama împreuna cu tatăl lui Iulian, l-au însoțit tot timpul de la București la Smeeni. Aici a fost așteptat de rude, prieteni și colegi. Momentul sosirii acasă, greu de descris în cuvinte, a fost unul sfâșietor, fiind marcat printr-o ceremonie cu onoruri militare, desfășurata în fata curții în care Iulian a copilărit, scrie smeeni.com.

Trupul neînsuflețit al plutonierului post mortem, Iulian Dumitrescu va sta în casa natală până marți, 10.05.2016, la orele 12.00, ca mai apoi sa fie depus, alături de colegul sau Adrian Vizireanu la capela Cimitirului Eroilor, din municipiul Buzău.

Înmormântarea celor doi va avea loc miercuri, 11.05.2016 în același cimitir.

Dumnezeu sa-i odihnească!


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here