NEWS ALERT
Poșta Română, tributară unei birocraţii mai ceva ca pe vremea comuniştilor. Ce a păţit un bărbat care a dorit livrarea coletului la serviciu

Un convoi militar l-a preluat de pe Aeroportul Otopeni, acolo unde, Iulian împreuna cu colegul său sergentul Adrian Vizireanu, au sosit cu o aeronava militara, luni în jurul orelor 20.00. Aici au fost decorați, post mortem, de președintele României cu ordinul Steaua României în grad de cavaler.

Câteva rude apropiate, precum si mama împreuna cu tatăl lui Iulian, l-au însoțit tot timpul de la București la Smeeni. Aici a fost așteptat de rude, prieteni și colegi. Momentul sosirii acasă, greu de descris în cuvinte, a fost unul sfâșietor, fiind marcat printr-o ceremonie cu onoruri militare, desfășurata în fata curții în care Iulian a copilărit, scrie smeeni.com.

Trupul neînsuflețit al plutonierului post mortem, Iulian Dumitrescu va sta în casa natală până marți, 10.05.2016, la orele 12.00, ca mai apoi sa fie depus, alături de colegul sau Adrian Vizireanu la capela Cimitirului Eroilor, din municipiul Buzău.

Înmormântarea celor doi va avea loc miercuri, 11.05.2016 în același cimitir.

Dumnezeu sa-i odihnească!


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns