loading...

Deşi se află de numai doi ani în UK, Elena a reuşit să impresioneze atât de tare prin comportamentul, tenacitatea şi energia de care a dat dovadă, încât britanicul la care a lucrat ca menajeră a afirmat pe pagina personală de Facebook că românca „este una dintre persoanele ce fac Londra să fie un oraş măreţ”.

Chris Teano, care locuieşte în Londra, este cel la care Elena a lucrat în ultimii doi ani. Iată ce a postat pe site-ul de socializare:

Azi (28 mai – n.red.) a fost ultima zi de lucru cu noi pentru menajera noastră Elena. A venit în UK din România în urmă cu doi ani, vorbind puţină engleză, dar cu o energie incredibilă. A fost cea mai bună menajeră pe care am avut-o. (E obsedată de curăţenie şi îi place să rearanjeze obiectele la unghiuri de 45 de grade dintr-un motiv necunoscut. N-am întrebat niciodată de ce ;))

De când a venit în UK şi-a îmbunătăţit engleza, a obţinut un job într-un birou şi, cel mai recent, s-a înscris la o şcoală de afaceri. În ultimul an a jonglat cu munca pentru noi, job-ul de la birou şi educaţia – excelând la toate trei.

Avem foarte mult respect pentru Elena. În SUA am spune că întruchipează Visul American. Aici, în UK, spunem că e ceea ce face Londra un oraş măreţ şi UK o ţară minunată.

Într-o perioadă în care imigranţii sunt discreditaţi în ambele ţări, noi ne gândim la Elena”, este mesajul scris, în engleză, de britanic pe contul său de pe reţeaua de socializare Facebook.

Comentariile, care n-au întârziat să apară, sunt la fel de pozitive:

„Nu doar că reprezintă ce e mai bun din imigrare dar cred că arată cum britanicii sunt în general oameni cinstiţi şi deschişti, ce recunosc că oamenii ca ea pot să ajute această naţiune să fie un mare lider global în continuare”, a comentat un amic al britanicului.

„Mult succes în viitor, Elena. Pare că va ajunge departe, într-adevăr. Şi pe bună dreptate”, a comentat o altă persoană.

Românii nu s-au bucurat întotdeauna de o imagine prea bună în UK, unde partidele de extremă dreapta au reuşit să influenţeze opinia publică şi să-i facă pe imigranţi să pară ca oameni ce îşi doresc doar să ajungă în UK şi să priemască beneficii.

Sursa: Vocea Transilvaniei


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here