Aceste produse se regăsesc în gospodăria oricui, însă există anumite condiții pe care trebuie să le îndeplinești în timpul tratamentului.

Celulele canceroase adoră zahărul, însă leacul împotriva cancerului recomandat de un medic rus funcționează în pofida acestui lucru, scrie secretele.com. Atunci cand celulele canceroase „flamande” se reped asupra zaharului (aceste celule consuma de pana la 15 ori mai multa glucoza decat celulele normale), pica de fapt intr-o capcana letala, deoarece odata cu zaharul absorb si bicarbonatul. Practic, in acest caz mierea actioneaza precum un „cal troian”. Pentru a încerca cel mai puternic remediu natural împotriva cancerului, ai nevoie de două ingrediente şi mai puțin de cinci minute libere.

Ai nevoie de: bicarbonat de sodiu și miere

Preparare:

Amestecă cele două ingrediente în raport de 1:3, respectiv o linguriță de bicarbonat la fiecare lingură de miere.

Administrare:

Consumă o linguriță din amestec de cel mult trei ori pe zi timp de 1-2 luni. Nu se recomandă să iei acest remediu la scurt timp înainte sau după masă.

Pe durata tratamentului, trebuie să ţii un regim alimentar fără carne, zahăr sau produse din făină albă.

Bicarbonatul de sodiu , în conformitate cu cele mai recente și surprinzătoare investigații de cercetare OPREȘTE si vindeca cancerul. Problema medicilor de a prescrie tratamentul pe baza de bicarbonat de sodiu este ca acesta este un produs foarte ieftin si din moment ce nimeni nu se poate îmbogăți, și nu poate face o mulțime de bani cu ceva atât de simplu , atunci nu se promovează. Atât de simplu și asta este realitatea brutală. Și probabil pana azi nu ai auzit despre acest leac, deoarece este prea simplu și prea ieftin , și prin urmare, nu incurajează nimeni cercetarea si publicarea informației.

De asemenea o alta combinație la fel de miraculoasa in tratamentul împotriva cancerului este aceea de bicarbonat de sodiu si lămâie. Lamaia are efecte  anti-cancerigene puternice asupra organismului, acestea fiind deja dovedite cu ajutorul numeroaselor cercetări științifice. In plus, are un efect de vindecare foarte puternic asupra chisturilor si asupra tumorilor. Acest fruct a fost testat pe toate tipurile de cancer, iar cercetători au ajuns la concluzia ca lămâia are capacitatea de a vindeca aceasta afecțiuni grave. Iar dacă se adaugă bicarbonat de sodiu, efectul va fi mult mai mare, deoarece valoarea ph-ului din organism va fi echilibrata.

Cum se prepara remediul cu lămâie si bicarbonat?

Amesteca o jumătate de lingurița de bicarbonat de sodiu în 250 de ml de apa, împreuna cu zeama de la o jumătate de lămâie. Este important sa rețineți ca efectul lămâilor organice este mult mai puternic. ATÂT! Se consuma înainte de micul dejun pe stomacul gol.

Surse selective: e-dimintea.ro, antenastars.roSECRETELE.COM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here