NEWS ALERT
Nu e o glumă! Un bărbat din Câmpulung îşi dă vila la schimb pe 100.000 de Biblii

Pozitia cea mai ferma in actuala criza europeana vis-à-vis de migratie, in mod surprinzator a venit din partea… Rusiei !
„În Rusia, minorităţile trebuie să trăiască la fel ca ruşii. Orice minoritate, de oriunde ar veni ea, dacă vrea să stea în Rusia, trebuie să muncească şi să mănânce ca ruşii, trebuie să vorbească rusa şi să respecte legile ruseşti…….

Invazia sutelor de mii de emigranti din tarile musulmane arabe catre „paradisul promis” Europa, au fost intampinate de o reactie confuza ,stupida a Bruxelles-ului, de tacerea neinteleasa a Washingtonului, riposta zero a NATO, gafele istorice ale doamnei Merkel (salvarea  Germaniei cu ajutorul musulmanilor !) ,de verticalitatea Budapestei, care iata a devenit aparatoarea solitara a culturii si valorilor europene, de tacerea pana in ultimul moment al presedintelui Johannis reticienta guvernelor slovac  si polonez privind cota de distribuire a emigranților, încercarea Angliei de a ieși subtil din criza generata de exodul arab.

Declaratia președintelui Putin la televiziunea naționala 4 septembrie 2015 privind evenimentele legate de emigrație au fost primite cu entuziasm de societatea rusa, inclusiv Biserica Ortodoxa si forul supreme legislativ-parlamentul. Iata o secvență din declarația președintelui Rusiei:

În Rusia, minorităţile trebuie să trăiască la fel ca ruşii. Orice minoritate, de oriunde ar veni ea, dacă vrea să stea în Rusia, trebuie să muncească şi să mănânce ca ruşii, trebuie să vorbească rusa şi să respecte legile ruseşti. Dacă preferă legea Sharia, şi să ducă o viaţă de musulmani, atunci îi sfătuim să se ducă acolo unde există asemenea legi.

Rusia nu are nevoie de minorități musulmane !!!, minorităţile au nevoie de Rusia, iar noi nu le acordăm privilegii speciale, după cum nu vom încerca să ne modificăm legile pentru a le satisface dorințele, oricât de tare ar ţipa că sunt discriminați. Nu vom tolera lipsa de respect faţă de cultura rusă.

Am face bine să tragem învăţăminte despre cum s-au sinucis America, Anglia, Olanda şi Franţa, dacă dorim să supravieţuim ca naţiune.   

Musulmanii cuceresc în prezent acele ţări, dar nu vor putea cuceri Rusia… Atunci când acest onorabil corp legislativ (parlamentul) se va gândi să adopte legi noi, să aibă în vedere că interesele naţionale ruse primează, şi să-şi amintească faptul că „musulmanii nu sunt ruşi”.

Se spune că  datorita acestui discurs foarte scurt al liderului rus, probabil cel mai scurt pe care l-a rostit,  popularitatea sa a crescut enorm in doar câteva zile. Partidele populiste in special, din Europa sau exprimat aproape la unison : Felicitări Putin, bravo Rusia!

Radu Oprea,
Arizona

Sursa https://rodiagnusdei.wordpress.com/2015/09/11/putin-avertizeaza-lumea-islamica/.

Cel mai citit articol de astăzi

NEWS ALERT
Află cine te suna folosind număr necunoscut! Instalează-ți aplicația gratuit!
Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ATENȚIE!!!!

Doctorii morți nu mint. NICIUN medic din lumea asta nu o să-ți spună aceste lucruri. AICI sunt toate detaliile 


Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

17 COMENTARII

 1. Fiecare tara trebuie sa adopte aceste principia sanatoase daca vrea sa existe ca Natiune …Romania in primul rand …Democratia nu are nici o valuare pentru musulmani…

 2. BRAVO PUTIN, DAR FRAZELE ACESTEA SA LE SPUI SI RUSILOR CARE AU VENIT IN BASARABIA IN UCRAINA SI IN ALTE FOSTE REPUBLICI SOVETICE SI IN ALTE TARI ALE EUROPEI, SI SA LE TINA BINE MINTE

  • Cred ca ar trebui sa vorbeasca si sa respecte aceleasi normative. Daca vrem sa fim echidistanti fata de interesele geopolitice sau propaganda facuta prin mass-media.

 3. De acord cu reactia lui. Asa ar trebui sa fie si la noi. Insa Rusia nu e in U.E., ei nu sunt obligati sa primeasca emigranti, asa ca e normal sa se impuna. In plus, are si el o parte din vina pt valul de emigranti care invadeaza Europa…

 4. Un adevarat conducator de stat ,ferm si nationalist.Conducatorii europeni sunt niste mamaligari si blegi,care sunt calcati in picioare de musulmani ,asa cum sunt si guvernantii nostri care mor dupa o spaguta,ca sa si vanda tara.

  • Ai dreptate. Dar din pacate nimeni nu se oboseste sa ii opreasca. Le iau ochii cu un pret de nimic pt comorile noastre, ale poporului, pe care le vand fara pic de jena. Ma intreb ce vor face cand nu vor mai avea nimic, atunci cand vor constata ca au vandut tot ce se putea ?

 5. Si la noi se inalta steaguri de-ale Ungariei. Rromii se cred peste romani. Mai intai sa ne uitam la noi si dupa sa vorbim de altii.
  :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
  Tristul adevar.

 6. Povesti, declaratia aceasta circula de multa vreme pe net si nu a fost facuta acum ci cu mult timp inainte de „invazia” Europei de musulmani. Da, sunt de acord ca se potriveste situatiei actuale la fel de mult cum li se potriveste si minoritatilor extrem de vocale si nationaliste din Romania si de pe te miri unde.

 7. Un conducator adevarat care tine la poporul sau nu si servereste interesele altora. Noi servim interesele strainilor si ne vindem resursele. Merkel face jocurile magnatilor iar Germania a ajuns de rasul lumii cu imigrantii lor.

 8. Ceea ce este clar este Europa a devenit…scârboasă de-adreptul!…
  Cum e posibil ca o Europă crestină să accepte căsătoria intre 2 bărbați, doăă femei, sau om cu animal sau om cu cadavre?
  Este urâciunea urâciunilor!
  Ptiu!

  Da vrem la Putin, nu mai vreau stomac plin și cap gol! Stop măgăriei și prostiei fără margini!
  Cum e posibil ca o minoritate fără frâie morale să ne incalece?
  Se aude Merkel, Hollande, May, Scandinavia,etc?
  Rușine!
  Plecați imediat in uitare!
  Dumnezeu să-i judece pe toți acești indobitociți și vânduți Răului!

  Sigur Binele va invinge, cu noi impreună!
  Doamne ajută!

 9. Corect tot ceea ce spune Putin .In tara mea ,pentru binele poporului eu fac si gindesc cum este mai bine.Tu EMIGRANTULE esti in minoritate daca vrei sa/ti fie bine accepti conditiile impuse daca NU , VEI PLECA DE UNDE AI VENIT.

 10. Corect tot ceea ce spune Putin. Fiecare tara are legile si obiceiurile ei dupa care trebuie sa te adaptezi.Nu/ti convine pleaca de unde ai venit.

Lasă un răspuns