loading...

După un deceniu de la apariția dovezilor despre cele mai oribile crime în masă din zilele noastre, membrii din Parlamentul European solicită ţărilor membre să întreprindă acțiuni pentru oprirea măcelului.

Parlamentul European (PE) a aprobat miercuri, 27 iulie 2016, Declarația 0048/2016 prin care condamnă recoltarea de organe de la prizonierii de conștiință din China și  cere Comisiei Europene să implementeze rezoluția adoptată de Parlamentul European la 12 decembrie 2013.

Prin această Declarație, Parlamentul European, recunoaște ca fiind credibile și persistente rapoartele privind recoltarea de organe, sprijinită de stat, de la prizonieri de conștiință, în principal de la practicanții Falun Gong – și cere organizarea urgentă a unei investigații privind recoltarea continuă de organe din China.

Declarația, inițiată la 27 aprilie, a avut loc concomitent cu o acțiune similară a Congresului SUA, care, la 13 iunie 2016, a adoptat în unanimitate Rezoluția 343, ce condamnă și cere încetarea practicii recoltării forțate de organe în China.

Public, China afirmă că efectuează cca. 10.000 de transplanturi pe an, dar investigațiile legate de acuzațiile recoltării forțate de organe în China, conduse cu sprijinul Congresului SUA și Parlamentului European – „Recoltarea Sângeroasă / Carnagiul: O actualizare” – estimează că cifrele reale sunt între 60.000 – 100.000 de transplanturi pe an – și generează cel puțin tot atâtea victime.

Datorită apelurilor internaționale pentru încetarea bănoasei afaceri cu organe ale partidului-stat chinez, ce sunt în creștere, tot mai mulți oameni înțeleg situația disperată cu care se confruntă milioane de oameni din China de astăzi, precum și legătura incontestabilă dintre practicile recoltării forțate de organe și persecuția împotriva Falun Gong.

Raportul din iunie 2016 a Comisiei Drepturilor Omului a Partidului Conservator din Marea Britanie, „Cel mai întunecat moment – Represiunile pentru drepturile omului în China 2013-2016”, reprezintă totodată un apel prin care se cere o revizuire radicală a politicii externe britanice față de China.

Reprezentanții Asociației Falun Dafa România cer președintelui României și guvernului român să acționeze în baza rezoluției Parlamentului European și să asigure că România și cetățenii români nu sunt complici involuntari ai acestor atrocități.

„Aceste cereri sunt un important pas înainte în campania globală de stopare a uneia dintre cele mai oribile crime ale drepturilor omului căci amploarea și scopul abuzurilor fac ca aceasta să fie, posibil, cea mai mare persecuție din lume la ora actuală.

Cu speranța ca și România se va alătura demersurilor internaționale, solicităm președintelui României și guvernului român să acționeze în baza rezoluției Parlamentului European și să pună în aplicare măsuri concrete care să asigure că România și cetățenii săi nu sunt complici la crimele Partidului Comunist împotriva umanității.

Vă mulțumim!

Asociația Falun Dafa România
Număr de contact: +40 746 088 218”

Iată si mărturii despre ce se întâmpla in închisorile din China în prezentarea video de mai jos

Sursa:criterii.ro


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here