loading...

Un oraș a fost atacat, din elicopter, prin împrăștierea de arme chimice pe bază de clor.
Circa 30 de oameni s-au resimțit după atacul din Saraqeb, în provincia Idlib. Nu se știe încă cine este responsabil de atac, relatează BBC.

Toți cei implicați in conflictul din Siria au fost acuzați , dar au negat că ar face uz de arme chimice.

Medicul Abdel Aziz Bareeh lucrează in Saraqeb și a declarat că oamenii știu ce fel de arme chimice au fost folosite pentru că au mai fost atacați in trecut cu așa ceva.
Voluntarii din echipa de salvatori au spus că suspectează aceleași arme, însă nu pot confirma cu exactitate că au fost folosite în atac.

Potrivit altor surse, numărul răniților este de 33 de persoane.

In zona in care a avut loc atacul a fost doborât, luni, un elicopter rusesc. Toate cele cinci persoane aflate la bord – care se întorceau dintr-o misiune umanitara – au decedat.

Clorul, folosit mai ales în industrie, este interzis ca armă chimică. Dintre simptomele intoxicării cu clor se numără ochi si piele cu iritații, dificultăți de respirație, hemoragii, spume la gură.

Locuitorii aceluiași oraș ar mai fi fost atacați cu clor si in urma cu trei ani, dar autoritățile siriene au negat.

Sursa:ziare.com


Va avea loc in CURÂND. 150 de medici si asistente se pregătesc pentru OPERAȚIA acestui MILENIU. Detalii AICI.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here