loading...

Un băiețel de numai 4 ani din Bangladesh are o poveste extrem de tristă pentru că s-a născut cu o boală extrem de rară ce îl face să arate ca un bătrân.

Nu doar aspectul este îmbătrânit, ci și funcțiile organismului care pare că a crescut pe „repede-înainte”. Bayezid Hossain are și probleme de adaptare pentru că nu poate să meargă la școală sau să se joace ca un copil de vârsta lui pentru că micuții de seama sa din comunitate se tem de el.

Mama sa, Tripti Khatun  (18 ani) a declarat că este uimită de cât de inteligent este Bayezid, dar i se frânge sufletul atunci când vede cum arată.

„Bayezi a învățat să meargă la 3 ani, dar avea un set complet de dinți de la 3 luni. Creșterea lui fizică este complet anormală, dar mental este foarte intuitiv pentru vârstă lui și e minunat să stai de vorbă cu el”, a spus mama lui Bayezid.

Ea a mai spus că la început când l-a văzut s-a temut de el și l-a dus la medici, dar aceștia nu știu ce boală are și cum să îl trateze. „Mi-au zis că n-au mai văzut un băiețel ca el. Arată ca un extraterestru”, a mai spus femeia.

Oamenii de ştiinţă spun că suferă de progeria, o boală care îmbătrâneşte corpul de opt ori mai repede decât în mod obişnuit. Baiazid are, de asemenea, o formă de cutis laxa, o tulburare rară a țesutului conjunctiv în care pielea atârnă în pliuri făcând-ul să arate ca un bătrân. Aceștia mai spun că cei afectați de această boală de obicei nu trăiesc mai mult de vârsta de 13-15 ani.

Tulburarea de care suferă băieţelul se spune că a inspirat romanul lui F Scott Fitzgerald şi filmul în care joacă Brad Pitt – “Strania poveste a lui Benjamin Button”.

Sursa: stirileprotv.ro


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here