loading...

Nu de puține ori ai rămas blocat în fața trucurilor de magie, încercând să înțelegi cum se face, mai ales în copilărie. Trucurile iluzioniștilor te transpuneau într-o altă dimensiune, unde orice era posibil. Trebuia doar să crezi în magie!

Abilitatea unui magician constă, de fapt, în capacitatea sa de a ţine în suspans publicul până la următorul truc de magie incredibil, așa cum sunt și cele pe care urmeză sa vi le prezentăm.

Așadar, să pătrundem în tainele ascunse ale magiei!

Secretul 1: Tăierea persoanei cu un ferăstrău

Acest moment îți taie respirația și îți întinde nervii ca pe o bandă elastică. Dar ce nu știi tu este că, în interiorul cutiei, nu se află o singură femeie asistentă, ci două. Și s-a mai elucidat un mister!

Secretul 2: Bancnota ruptă

Succesul acestui truc, de a ”rupe” o bancnotă, este reprezentat de un creion construit special. Creionul este tăiat în două bucăţi, pe diagonală, şi este unit la loc de doi magneţi puternici!

Astfel, bancnotele sunt trecute cu uşurinţă printre cele două jumătăţi de magnet şi rămân intacte. Chiar credeai că e magie pură?

Secretul 3: Levitaţia

Secretul acestui truc, care este extrem de cunoscut, stă în suportul ascuns ingenios. Magicienii stau într-o poziţie ce camuflează perfect scheletul construcţiei.

Acest suport e ascuns cu dibăcie prin hainele lor. Ai încercat și tu, de nenumărate ori, dar nu îți ieșeșea, nu?

Secretul 4: Dispariţia vasului

Paharul cu apă se acoperă cu o batistă, apoi, magicianul o ia și aruncă în aer. Rezultatul: batista cade pe podea, iar paharul de pe masă dispare. Oare cum face asta?! Este simplu ca „Bună ziua”.

În primul rând, există un inel de sârmă cusut în batistă, care creează iluzia că paharul este sub batistă, iar în al doilea rand, paharul este apoi coborât într-un orificiu secret printr-o gaură din masă. Ce v-am zis? Simplu.

Secretul 5: „Zig-Zagul” Uman

Succesul acestui truc depinde, într-o mare măsură, de abilităţile asistentului, a cărei sarcină principală este de a-şi menţine picioarele şi mâinile într-o poziţie verticală flexibilă şi să se conformeze cu redimensionările cutiei.

Secretul 6: Trucul lui lui Michael Jackson de „anti-gravitaţie”

Nu de puține ori cred că ai vrut să repeți schema asta și nu îți ieșea deloc. Miscările din videoclipul piesei „Smooth Criminal” erau o adevărată enigmă. Michael Jackson  își păstra întregul corp drept, în timp ce gleznele i se îndoiau la un unghi de 45 de grade. Avea, oare, puteri supranaturale? Ei, da!

Ce nu știi tu este că acest truc avea succes datorită unor pantofi speciali.  Ei se fixau de un cui care ieșea din podea. Cu picioarele fixate de sol, Michael Jackson a fost capabil să efectueze o manevră fizică aparent imposibilă.

Sursa: a1.ro


Va avea loc in CURÂND. 150 de medici si asistente se pregătesc pentru OPERAȚIA acestui MILENIU. Detalii AICI.

Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here