loading...

Lupte grele, cu sute de morți, se dau în aceste momente.

Sute de oameni au murit în ultimele zile în lupte, un semn mai clar că niciodată că armistițiul din 2015 nu are șanse să aducă pacea.

Luptele se desfășoară în Sudanul de Sud, între cele două facțiuni rivale care se luptă pentru controlul celui mai nou stat din lume.

Sudanul de Sud se reîntoarce la război, a anunțat un purtător de cuvint al vicepreședintelui Riek Machar.

Forțele loiale vicepreședintelui au spus că pozițiile lor din capitala țării, Juba, au fost atacate de trupele guvernamentale, fidele președintelui Salva Kiir.

Situația actuală din Sudanul de Sud este asemănătoare cu cea dinainte de izbucnirea conflictului civil, în decembrie 2013, când luptele dintre trupele loiale lui Kiir și cele care îl susțin pe Machar s-au transformat într-un război soldat cu zeci de mii de morți.

Sudanul de Sud, care și-a sărbătorit în mod trist al cincilea an de la instituirea independenței fată de Sudan, traversează o criză profundă.

Sursa: ultimele-stiri.eu


E MĂCEL în PĂDURILE ROMÂNIEI! MAFIA PĂDURILOR vrea ca acest clip sa fie șters. LUAȚI atitudine ACUM, pana nu va fi prea TÂRZIU! VEDEȚI! CLIPUL VIDEO AICI.


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here