loading...

La Slănic Moldova, în prezenţa focului, apa unui izvor montan se aprinde. Mai mult decât atât, apa are proprietăți tămăduitoare, informează România TV.

Poate părea un miraj sau un trucaj, însă imaginile sunt 100% reale. Apa arde. Practic, tot ce ştim despre relaţia dintre apă şi foc a fost dată peste cap. Deşi bizarul fenomen se produce de ceva vreme, nu a fost găsită încă o explicaţie.

Cu toate acestea, localnicii spun că apa îi vindecă de anumite boli şi îi face să se simtă mai sănătoşi.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Aceste izvoare au, în primul rând, calităţi curative. Stațiunea are 200 de ani de când funcționează, iar izvoarele sunt renumite pentru efectele pe care le au” , mărturisea în trecut fostul primar din Slănic Moldova, Andrei Şerban.

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here