loading...

Buzoienii care obișnuiau să mănânce semințe și să arun­ce cojile pe stradă riscă să scoată bani mulți din porto­fele, dacă sunt prinși de polițiștii locali.

 Au pățit-o în week-end mai mulți tineri care își petreceau timpul liber cojind semințe. Polițiștii locali buzoieni au făcut descinderi mai ales noaptea,  pentru a „spar­ge“ găștile petrecăreților de pe străzi. Au fost avertizați și „sămânțarii“ , nu doar bețivii.

Gunoaiele lăsate în urmă i-a costat atât la buzunar cât și la imagine pe câțiva dintre buzoieni. Amenda minimă pentru un astfel de comportament este de 125 lei. Pentru unii, paguba în buget nu a fost prea mare, dar toți cei prinși au fost obligați să și măture cojile de semințe și alte gunoaie aruncate pe domeniul public.

În timpul acestor controale, 18 grupuri de tineri au fost depistate petrecând pe domeniul public atât în cartierul Doro­bați, cât și în zona Spiru Haret sau în spatele CEC, din Buzău, fiind legitimate 146 de persoane. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, din Lg 61/1991R – 29, HCL 18/2008 – 9 și OG 97/2005 – 3. Valoarea amen­zilor aplicate s-a cifrat la 7.575 lei.

Tot în week-end au fost verificate două societăți comerciale (Club-Parcul Tineretului și Club-parcare Mall), sancționate contravențional  pentru că tulbu­rau ordinea și liniștea publică.

Sursa: opiniabuzau.ro


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here