NEWS ALERT
După medici, e rândul profesorilor să părăsească ţara. Anul viitor, învăţământul românesc va primi o grea lovitură

Buzoienii care obișnuiau să mănânce semințe și să arun­ce cojile pe stradă riscă să scoată bani mulți din porto­fele, dacă sunt prinși de polițiștii locali.

 Au pățit-o în week-end mai mulți tineri care își petreceau timpul liber cojind semințe. Polițiștii locali buzoieni au făcut descinderi mai ales noaptea,  pentru a „spar­ge“ găștile petrecăreților de pe străzi. Au fost avertizați și „sămânțarii“ , nu doar bețivii.

Gunoaiele lăsate în urmă i-a costat atât la buzunar cât și la imagine pe câțiva dintre buzoieni. Amenda minimă pentru un astfel de comportament este de 125 lei. Pentru unii, paguba în buget nu a fost prea mare, dar toți cei prinși au fost obligați să și măture cojile de semințe și alte gunoaie aruncate pe domeniul public.

În timpul acestor controale, 18 grupuri de tineri au fost depistate petrecând pe domeniul public atât în cartierul Doro­bați, cât și în zona Spiru Haret sau în spatele CEC, din Buzău, fiind legitimate 146 de persoane. Pentru neregulile constatate, au fost aplicate 42 de sancțiuni contravenționale, din Lg 61/1991R – 29, HCL 18/2008 – 9 și OG 97/2005 – 3. Valoarea amen­zilor aplicate s-a cifrat la 7.575 lei.

Tot în week-end au fost verificate două societăți comerciale (Club-Parcul Tineretului și Club-parcare Mall), sancționate contravențional  pentru că tulbu­rau ordinea și liniștea publică.

Sursa: opiniabuzau.ro


ATENȚIE!!!! Dacă aveți peste 40 de ani CITIȚI URGENT ASTA! Este o informație care vă poate salva viața. Detalii AICI.


Instalează aplicația INFOALERT pentru a afla PRIMUL ultimele noutăți!Instaleaza aplicația INFOALERT din GOOGLE PLAY


loading...

ȘTIREA ZILEI pe infoalert.ro

Prietenii tai deja au apreciat pagina noastra. DA SI TU UN LIKE AICI! Multumim!

Lasă un răspuns