loading...

Declarație halucinantă a lui Mihai Seplecan, fostul președinte al Consiliului Județean Cluj-Napoca!

Într-o postare pe Facebook, Seplecan clasifică festivalul UNTOLD, care se desfășoară zilele acestea, drept un eveniment ”masonic” ce ”invocă AntiHristul”. Mai mult, într-o comparație absolut lipsită de sensibilitate, politicianul amintește de cei 64 de tineri morți în Colectiv, considerând că admiratorii ar merita să li se întâmple așa ceva. Iată declarația sa completă:

”Tinerii frumoși și sclavi au uitat când urlau după Colectiv că vroiau spitale, acum sunt de acord ca megacorporațiile satanico-masonice să cheltuiască milioane de euro pe aducerea unor artiști membri illuminați, ei susținând prin cumpărarea biletelor acest megaritual MASONIC. Păi nu își merită soarta atunci? La acest eveniment se vehiculează pe lângă invocarea AntiHristului ( asta înseamna titlul UNTOLD- pentru cunoscători) spălarea pe creier, colectarea energiei malefice, manipularea masei și sume enorme de bani.

În momentul actual, omul nu este altceva decât un robot în carne și oase un suflet mort într-un corp mihai seplecaninca viu dar plin de boli și păcate. Toată construcția socială actuală, bazată pe competiție și pe libertinajul asta defect, nu face decât să ne îndepărteze de ceva sacru, pur. Fuga și disperarea după bani, bani și iar bani. Să se întâmple toate acestea, au trebuit șterse valorile sănătoase din mintea și inima unui om, ca apoi, să se înlocuiască cu chestii simple pe care le poate pricepe rapid orice individ dezumanizat. Conduși de teamă, răutate, invidie, disperare marea majoritate a oamenilor au ajuns niște numere sau roboți. Niște rotițe, care sunt folosite pentru ca acest mecanism al răului în lume să triumfe. E trist până la țipăt și lacrimi, dar triumfă. Pământul este locul necuratului majoritatea oamenilor aparținându-i și servindu-i direct sau indirect, știind sau nestiind. Sunt oameni, care azi se văd treziți și mâine , le observi somnul adânc.

Ii vezi, cum simplă lor existență de zi cu zi nu este altceva decât o susținere etapizata a râului. Apoi, fiecare se uită în stânga și-n dreapta căutând țapi ispășitori de parcă și-au spart toate oglinzile din casă. Dementa în masă, livrată prin televizor, ziare, filme, muzică, internet, școală, cluburi, etc. Apoi, aceste persoane cu sufletul vândut diavolului care iți explică , cum e perfect normal într-o societate modernă să întreții relații sexuale între persoane de același sex, să te droghezi, să fumezi, să bei peste măsură, șa furi, să minți, etc. În alte țări au legalizat sexul cu animalele, necrofilia și multe altele. Și uite așa, rămânem fără barbați și apar tot felul de băieței caraghioși, fitosi, figuranți. Așa a apărut femeia care este puternică doar cu cracii goi, deschiși și țâțe puse, botoxata, disperată după un bătrân și burtos potent financiar. Morți ce respiră, cam la asta se reduce societatea românească. Ce să mai zice ce există în alte țări. Destul de greu de readus la viață acești roboți. Toate sunt lumești, trecătoare și deșertăciune.

Nu judec si nu condamn viață nimănui, pur și simplu cineva trebuie să le spună locul în care se află și derapajul sufletesc ce crește în ei. De aici vine totul de la suflet. Nimeni nu mai este liniștit, fericit, mulțumit, împlinit. Oare de ce??? Nu văd un viitor strălucit, vor urma perioade grele cu războaie, foamete, greutăți, certuri, răutăți, dezbinări și destrăbălare totală. Dar bucuroși le ducem toate.
Vreau să știți că cea mai bună zi în care trebuie să încercați să vă schimbați viața este ziua de azi.
Mâine nu vă aparține, doar Domnul e stăpân peste ea. Și stați liniștiți cei care îmi scrieți, mă intreabati, mă judecați, mă huliți sau mă condamnați, nu dorm în biserică, dar m-am trezit cu rugăciuni și adorm cu ele. Pace vouă și sufletelor voastre! Amin„

Acum se mai citește și:  Exisă în majoritatea caselor! Păstrezi în bucătărie un aparat periculos, pe care mulți se gândesc să-l scoată din uz

Sursa: libertatea.ro


Imagini video EXTREM de RARE cu cuplul CEAUȘESCU. Cum au permis ei oare sa fie filmați în asemena ipostaze? VEZI IMAGINILE!


Best NEWS

Te-ar mai putea interesa

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here