loading...

Din primele informaţii se pare că mama noului-născut, a încercat să îşi ascundă sarcina, aşa că a decis să nască în toaleta facultăţii.

Din fericire, ceilalţi studenţi au auzit plânsetele bebeluşului şi astfel au alerta poliţia.

Aceste imagini de-a dreptul incredibile, arată cum fetiţa nou-născută este căzută pe ţeava vasului de toaletă după ce mama sa i-a dat naştere.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Poliţia crede că tânăra mama a încercat să ascundă sarcina, dar din fericire sistemul de canalizare nu funcţiona, iar ţeava avea doar 21 de centrimetri, aşa că fetiţa a scăpat ca prin miracol.

Pompierii au intervenit de urgenţă şi astfel au reuşit să scoată pruncul la timp. „A fost imposibil să reuşim să scoatem copilul pe sus. După ce a căzut în toaletă, aceasta a alunecat şi a rămas blocată între etajele trei şi patru. Am folosit un polizor unghiular pentru a sparge şi deschide conducta de la etajul al treilea, pentru ca apoi să putem împinge copilul până la colegii de la etajul patru, unde a fost preluat de medicii care aşteptau să o transporte la spital”, a declarat unul dintre pompieri.

Poliţia a reuşit între timp să găsească mama copilului, o studentă care locuieşte în clădire şi care a fost, de asemenea, internată în spital.

Povestea şocantă a provocat dezbateri aprinse între chinezi pe site-urile de social media. Mulţi dintre ei plângându-se de lipsă de valori în rândul tinerilor.

Sursa: cancan.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here