loading...

Harry Sarfo, fost militant ISIS , născut în Germania, dar crescut in Marea Britanie, a declarat că liderii grupării Stat Islamic plănuiesc mai multe atacuri în Europa, simultan. Bărbatul a intenționat să se alăture jihadiștilor, fiind convins că luptă pentru o cauză nobilă, pentru unitatea popoarelor asuprite.

Într-un interviu pentru New York Times, Sarfo afirma că, atunci când a sosit în Siria, în 2015 a fost obligat să se întoarcă la Bremen, Germania, pentru a pune la cale un atac terorist.

Sarfo, care, în prezent este închis în Germania pentru infracțiuni teroriste, a spus că au existat mulți recruți din Marea Britanie si Germania, dar s-au „speriat”, înainte de atacurile programate.


ATENȚIE! MAFIA PĂDURILOR VREA CA ACESTE INFORMATII să nu fie aflate de români. CLICK AICI PENTRU DETALII  !


Bărbatul a susținut că sute de militanți sunt în aceste momente în Europa. A discutat cu anchetatorii și despre locurile pe care le vizează jihadiștii pentru atentate.

Atunci când The Independent a realizat un interviu cu Sarfo, acesta a mărturisit cum a fost convins să se alăture grupării ISIS, el considerând că „valorile” transmise prin intermediul videoclipurilor lor ar fi nobile, demonstrând că există conceptul de unitate sub un singur steag … alb, negru, asiatici si arabi din toate categoriile sociale, care protejează musulmanii sunniți”.

Întrebat de ce a părăsit califatul sirian, Sarfo a precizat că după ce a stat trei luni, nu a mai putut îndura brutalitatea vieții de acolo.

Sursa:m.evz.ro

Best NEWS

NU RATAȚI CELE MAI DISTRIBUITE ARTICOLE DE ASTĂZI !

DISTRIBUIȚI
loading...

CELE MAI CITITE ARTICOLE DIN ULTIMELE ZILE


ÎN ATENȚIA CITITORILOR !!! Vă rugăm ca în comentariile dumneavoastră să folosiți un limbaj decent și fără atacuri la persoană. Nu aprobăm comentarii care conțin link-uri către alte site-uri, sau cele care conțin injurii, ori atacuri la persoană. Acceptăm orice critică, doar dacă este însoțită de un limbaj decent, care respectă regulile bunului simț. Responsabilitatea juridică a opiniilor dumneavoastră exprimate AICI vă aparține în totalitate. Vă mulțumim pentru că ne urmăriți! 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here